Magical hortensia

Kleurrijke krachtpatser

Magical kamerhortensia’s zijn compact, oersterk en hebben de opvallende eigenschap dat de bloemkleur verandert tijdens de bijzonder lange bloeitijd. Hoe meer daglicht, hoe sterker het effect.

150 dagen bloei
Magical kamerhortensia’s behoren tot de langst bloeiende kamerplanten. Zonder veel moeite is het een halfjaar non-stop genieten van de prachtige bloemen. De kwekers geven dan ook een bloeigarantie van maar liefst 150 dagen. Als je de plant een plekje geeft met voldoende daglicht (maar uit de volle zon) is het eigenlijk alleen een kwestie van regelmatig watergeven.

Kleurenspel
Tijdens de bloei geniet je van een uniek kleurenspel dat zich langzaam ontwikkelt. Afhankelijk van de soort beginnen Magical hortensia’s in het voorjaar met frisgroene bloemen die in de zomer hun hoofdkleur krijgen. Als het najaar in aantocht is, krijgt de plant een warme herfsttint. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist