Maak van je paastafel een lentefeest

Zo gepiept!

Bijna Pasen! Een paasbrunch op de planning? Maak van de eettafel een lentefeestje met de bloemen van bloomon. De online bloemist selecteerde de allermooiste voorjaarsbloeiers in vrolijke tinten voor haar boeketten. Met deze bloemen én een paar handige styling trucs maak je er een Pasen van om nooit meer te vergeten!

Styling truc 1: kakelverse voorjaarsbloemen
Bloemen in kuikentjesgeel en bloesemroze maken elke paastafel extra feestelijk. Begin met een goede basis zoals een frisgewassen linnen tafelkleed en haal het mooiste servies (inclusief eierdopjes) uit de kast. Matchen is geen must - hoe bonter je het maakt, hoe beter. Plaats de bloemen - zoals bijvoorbeeld het boeket Eggcellent Blooms - aan het uiteinde van de tafel voor een instant lentegevoel.

Styling truc 2: in één keer klaar
Geen styling genie? Geen probleem. Haas-tje repje naar bloomon’s online shop en bestel daar Easter Feast. Dit kunstwerk van bloemen is gemaakt om de showpiece van de paastafel te zijn. Dankzij Franse tulpen, zonnig Craspedia, luxe trosrozen en vrolijke Salix-takken die sierlijk over de tafel vallen heb je niets meer nodig om indruk te maken op je gasten. 

Styling truc 3: mini vaasjes vol maxi bloemen
Al een boeket vol seizoensfavorieten in huis die bijna uitgebloeid is? Haal de stelen die nog mooi zijn eruit en paas ze door naar minivaasjes. Grote bloemen zoals Franse tulpen, Alliums, vrolijke gerbera’s en grootbloemige rozen zijn geknipt om extra lang te stralen in deze kleine vaasjes.

Styling truc 4: (bloesem)takken
Salix, Forsythia of Prunus: in vrijwel elke bos van bloomon’s paascollectie zit wel een schitterende tak. Mooi in het boeket, maar óók leuk in een andere vaas. Versier de tak(ken) met paashangers - bijvoorbeeld de klassieke eitjes of konijntjes van vilt - voor een extra feestelijk effect. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist