Lente

dag en nacht


In de eerste donkere maanden van het jaar is er op het terras vaak weinig kleur te bekennen. Gelukkig is daar met een paar simpele ingrepen wat aan te doen. Bloeiende bollen zijn kleurrijke lentebodes die je spontaan lentekriebels bezorgen. In een paar minuten heb je een bloeiend lenteterras waar je wekenlang van kan genieten.

Binnen is buiten

Behalve in huis, kunnen bolletjes op pot natuurlijk ook prima buiten worden toegepast. Doordat het buiten kouder is (dan binnen) zullen ze daar zelfs extra lang bloeien. Je kunt daarom het terras prima het ‘verlengde’ laten zijn van de woonkamer. Zet bijvoorbeeld blauwe druifjes in de woonkamer én op de tuintafel. Zo wordt binnen buiten en heb je een optimaal lente-effect.

Licht

Bloeiende bolletjes zijn er in vele kleuren. Van wit tot blauw, van geel tot rood of van roze tot paars.  Het terras krijgt met een bak vol lentebloeiers een compleet andere aanblik. Wil je een ‘rommelig’ effect? Kies dan voor een mix van diverse soorten lentebloeiers door elkaar! Een rustige lentesfeer krijg je door een grote bak te vullen met lentebloeiers in dezelfde kleur. Tegenwoordig zijn er ook lichtgevende potten verkrijgbaar (meer info op www.elho.com). Zo geniet je ook in de avonduren nog van een lenteterras.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist