Lelie is zomerhit

Bonte kleuren en zoete geuren

De zomerse lelie is een echte musthave. Het is één van het meest populaire bloemen in Nederland en de rest van de wereld. De grote bloemen, felle kleuren en zoete geur geven de lelie iets heel bijzonders. Juist tijdens de zomermaanden zijn alle soorten verkrijgbaar. De lelie is daarmee een ideale bloem om de zomer mee te vieren, zowel in huis als op de tuintafel!Musthave

De krachtige bloemvorm en felle kleuren zorgen ervoor dat de lelie een echte eyecatcher is met een exotische uitstraling. De witte, gele en (roze)rode lelies zijn daarom de musthaves van deze zomer. Door de lange, stevige stelen zijn lelies ideaal voor hoge boeketten. Wanneer je de stelen echter voor een korte vaas of kleine flesjes kort afsnijdt, krijg je een verrassend ‘vol' effect.

Tafeldecoratie
Niet alleen in het interieur mogen lelies gezien worden. Ook het terras krijgt een extra zomerse uitstraling. Met een bos zomerse lelies tover je de tuintafel om tot een feestelijke plek. Zet een aantal stelen in een (glazen) vaas en snij de overige bloemen kort af zodat ze in kleine kopjes of flesjes passen. Een extra bijkomstigheid is dat de bloemkleur in het daglicht nog beter naar voren komt.

Lang leven
Zet bloemen niet in de volle zon. Om extra lang van lelies te genieten voeg je wat snijbloemenvoedsel toe aan het kraanwater. Snij de stengel schuin af en zorg ervoor dat er geen blad in het vaaswater komt. Zo geniet je lang van deze indrukwekkende verschijning. Lang leve de lelie!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist