kleurrijke lentebloeiers

vrolijk uit je winterdip

De wintermaanden zijn vaak grauw en grijs. Van het uitzicht op je kale balkon of terras wordt je allerminst blij. Een winterdipje loert dan ook om de hoek. De hoogste tijd voor wat vrolijkheid met lentebloeiers. Met kleurrijke gangmakers als Bellis, primula’s en violen geef je de buitenkamer bruisende energie en blijft de winterdip buiten de deur!

Kleur & humeur
Je voelt je lekkerder met planten om je heen. Een extra reden om je balkon, terras of tuin te voorzien van een dosis fleur. Lentebloeiers zijn er in haast alle kleuren van de regenboog en worden vooral gekozen op basis van trend- of lievelingskleuren. Heb je echter ooit wel eens nagedacht om een kleur te kiezen die jou net dat beetje extra geeft? Er zijn diverse theorieën over kleuren. Zo zorgt paars voor ontspanning en een verhoogde creativiteit. Wil je een flinke dosis vrolijkheid, kies dan voor gele lentebloeiers. Blauwe bloemen zorgen voor rust maar geven ook een aanzet tot nadenken en ontwikkeling. Welke kleur je ook kiest, het geeft altijd effect!

Aan de slag
In nog geen middagje geef je jouw tuin, balkon of terras een complete lentemetamorfose. Bellis, primula’s en violen zijn ideale plantjes om snel en eenvoudig een kleurrijk uitzicht te creëren. Vul bakken en potten (met een gat in de bodem) met verse potgrond en leg onderin wat potscherven, zodat overtollig regenwater makkelijk kan weglopen. Als je de violen lekker dicht op elkaar plant, komen de kleuren extra goed tot hun recht. Een eenvoudig stappenplan vind je op mooiwatplantendoen.nl.

Beetje aandacht
Lentebloeiers als Bellis, primula’s of violen kun je overal neerzetten of hangen. In ruil voor een beetje aandacht zorgen ze vervolgens voor een vrolijk voorjaar. Geef ze regelmatig water en haal de uitgebloeide bloemetjes weg. Zo bloeien ze nog langer en rijker!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist