Kant en klare zomerbollen

Zomersfeer in een handomdraai

De maanden mei tot en met september zijn de beste maanden om buiten te genieten van lange en liefst zonnige dagen. Bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken in de buitenkamer. Met een paar simpele ingrepen maak je van het terras of balkon een plek waar je een zomerlang kunt genieten. De balkon- en terrastrends van 2011 laten een landelijke en romantische sfeer zien. Uiteraard kun je de buitenkamer ook geheel naar eigen idee decoreren. Kant en klare bloeiende zomerbollen mogen eigenlijk niet ontbreken. Ze hebben de mooiste bloemen in de meest bijzondere kleuren en vormen en zijn daarbij ook nog eens zeer makkelijk in het gebruik. Laat de zomer maar beginnen!Kant en klare zomerbollen

Kwekers hebben lelies, begonia's, dahlia's en diverse andere soorten zomerbollen in potten in bloei gebracht. Vanaf mei zijn ze als 'kant en klare' balkon- en terrasplant verkrijgbaar bij tuincentrum of bloemist. Doordat de meeste soorten hun voeding uit hun bloembol halen, zijn het sterke bloeiers en gemakkelijk te verzorgen. Af en toe watergeven is de truc voor een imposante zomerse bloemenzee! Een ander groot voordeel van zomerbollen is de grote verscheidenheid in lengte, kleur en bloemvorm. Hierdoor zijn bloeiende zomerbollen zeer eenvoudig toe te passen op balkon en terras. Zowel volgens je eigen stijl als volgens de laatste trends.

Landelijk of romantisch
Een belangrijke trend, die zich ook in 2011 doorzet, laat een landelijke sfeer zien. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van oorspronkelijk en natuurlijk materiaal als rieten manden, potten van aardewerk en houten tonnen als plantenbak. Zomerbollen die uitstekend bij deze sfeer passen zijn gele begonia's, roze dahlia's en de witte Agapanthus. Juist door oorspronkelijke en natuurlijke accessoires worden de bijzondere bloemvormen extra benadrukt. Een buitenkamer in romantische sfeer is een andere trend in 2011. Binnen deze stijl zie je vooral het gebruik van wit en pasteltinten die het balkon en terras een rustige uitstraling geven. Lelies, geluksklavers (Oxalis), begonia's en dahlia's in lichte kleuren verstevigen de romantische sfeer. Enerzijds door hun kleuren, anderzijds door hun lieflijke bloemetjes. Met name geluksklavers en begonia's zijn pure en zomerse verleiders!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist