kant en klare begonia’s

uit je bol

De Begonia behoort zonder twijfel tot de meest uitbundige en langst bloeiende zomerbollen. Veel tuinliefhebbers kweken daarom zelf de bolletjes op tot een bloeiende plant. Maar er is goed nieuws voor balkonbezitters en iedereen die direct wil genieten van bloeiende begonia's! Sinds kort zijn er zogenaamde balkonbegonia's. Vanaf mei tot en met juli zijn deze kant en klare begonia's in bloei verkrijgbaar bij tuincentrum en bloemist. In een mum van tijd creëer je nu op elk balkon je eigen zomers bloemenfeestje.

Zomerbol
De begonia is bij actieve tuiniers een populaire zomerbol om in het voorjaar te planten in borders. Het duurt dan ongeveer twee maanden voordat de eerste bloem zichtbaar is. Dat is niet ideaal voor balkon- en terrasbezitters. Die willen vaak meteen een bloemrijke omgeving. Tegenwoordig zijn er bloeiende begonia's op pot verkrijgbaar om eenvoudig toe te passen in potten en balkonbakken. Naast de 'gewone' balkonbegonia zijn er bovendien ook hangbegonia's verkrijgbaar voor in hoge potten of hanging baskets. Begonia's zijn echte eyecatchers en verkrijgbaar in verschillende kleuren (o.a. wit, roze, rood en geel). Uiteraard kan de kant en klare Begonia ook rechtstreeks in de border geplant worden.

Makkelijk
Bloeiende Begonia's zijn zeer eenvoudig toe te passen op balkon en terras. Haal ze uit het kweekpotje en plant ze in bakken of potten. Zo krijgen de wortels meer ruimte en nieuwe potgrond houdt het water beter vast. Je hoeft de zomerbloeiers uitsluitend in droge perioden water te geven. Als ze 'dorst hebben' gaan ze wat slap hangen, maar na een slok water gaan ze vanzelf weer stralen. Extra plantenvoeding is bij de Begonia's niet nodig. Daarmee is de Begonia op pot ook een ideale plant voor de nazomertuin want deze trendy bloeier houdt er pas mee op als de eerste nachtvorst zich aandient.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist