Kamerplanten

Sereen wit

Vanaf november komen we weer langzaam in de feeststemming voor Sinterklaas en Kerst. Het is een ideale gelegenheid om extra sfeer in interieur aan te brengen. Bij het tuincentrum staan decemberartikelen en kamerplanten klaar om er straks een vrolijk feestje mee te maken. Kies dit jaar eens voor witte bloeiers! Ze zijn niet alleen een feestje om naar te kijken, ze creëren ook een rustige sfeer in huis.

Sereen wit
Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers in huis met bijzondere eigenschappen. Zo zijn ze niet alleen decoratief maar hebben ookeen luchtzuiverende werking en een rustgevend effect. Genoeg redenen om in november een bezoekje aan het tuincentrum te brengen. Kies dit jaar eens voor witte kamerplanten alsde Lepelplant (Spathiphyllum)of de Flamingoplant (Anthurium). Deze planten staan namelijk ook bekend als echte luchtzuiveraars. Exotische orchidee zorgtmet haar betoverende bloemen voor een stijlvolle rustelement in het interieur. Andere witte kamerplanten zijn onder meer cyclamenenAzalea's. Door de afwisseling in bloemvormen creëer je een bijzondere sfeer, die toch rustig oogt door de witte kleur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist