Haal de lente in huis

met bloembolletjes op pot


Bloembolletjes op pot zijn ideale sfeermakers in huis. Vanaf begin januari tot na Pasen zijn ze optimaal verkrijgbaar. Gedurende deze periode kun je eindeloos variëren in vormen en kleuren. Zo is er voor ieder interieur wel iets passends te vinden. Bovendien kunnen bloembollen op pot ook helemaal gestyled worden volgens de nieuwste trends: ‘Be Green’ en ‘Re-Invent’.

Be Green

Re-Invent

Oude tijden komen weer tot leven. De trend ‘Re-Invent’ laat het hergebruik van oude (interieur)producten zien. Een vorm van recycling die leidt tot unieke, persoonlijke producten. Op een rommelmarkt of braderie loop je vaak tegen de leukste spulletjes aan. Gebruik deze om eigen creaties te maken met bijvoorbeeld gele narcissen, oerhollandse tulpen of hyacinten. De trend ‘Re-Invent’ laat eigentijdse combinaties zien van toen en nu.

Recycling

De bloeitijd van bolletjes op pot varieert. Hoe koeler het in huis is, hoe langer de bol doorgaans bloeit. Is het ‘warm’ in huis? Kies dan voor bolletjes die nog in het ‘spruitstadium’ zijn. Je geniet dan zo’n drie weken van groei én bloei! Bloembollen op pot hebben niet veel water nodig (eens per week) en doordat de bloem al haar energie uit de bol haalt is plantenvoeding overbodig. Plant de uitgebloeide bloembolletjes in de tuin, bijvoorkeur op een licht plekje. Het volgend voorjaar komen ze dan meestal gewoon weer tot bloei!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist