Gutzz boom potten

One two treepot


Het idee is even simpel, als doordacht. Als variant op het bekende gezegde ‘op elk potje past een deksel’, zegt Gutzz met de TreePot: ‘om elke boom past een pot’. Een typisch geval van je moet er maar op komen. A tree. A pot. A TreePot.


De TreePot is er in alle kleuren van de regenboog en wordt heel eenvoudig rondom de stam geklikt. Het nieuwste model van Gutzz is decoratief én functioneel, want gemaakt om op te zitten. En om de kat uit de boom te halen. En om makkelijker te kunnen snoeien. En als bescherming van de boomstam. En ...

 

Geen bloempot, maar een boompot
De TreePot is nét zo’n blikvanger als de inmiddels alom bekende B’Kini Chair van Wiel Arets: innovatief, intrigerend en inspirerend. De kunststof pot heeft een doorsnede van 150 cm en is 55 cm hoog. De TreePot loopt naar beneden taps toe en is geschikt voor boomstammen tot maar liefst 60 centimeter dik. Bevestigen is simpel: de pot bestaat namelijk uit twee identieke delen die je gewoon om de boom plaatst en aan elkaar vast klikt. Voor extra stabiliteit kan de holle pot met water afgevuld worden.

100% weerbestendig
De TreePot is gemaakt van stevig polyethyleen en dus volledig weerbestendig. Ook de twee clips waarmee de twee helften van de TreePot aan elkaar geklikt worden, blijven roestvrij want zijn gemaakt van RvS. De pot is er standaard in zwart, wit en antraciet, maar kan vanaf 10 stuks in elke RAL-kleur geleverd worden.

Plekje in de schaduw
De toepassingsmogelijkheden van de TreePot zijn haast onuitPottelijk  Zo geniet je ’s zomers in de tuin, patio of aan het zwembad altijd van een plekje in de schaduw. Ook voor projecten is de TreePot een aantrekkelijke optie: voor restaurants en hotels, voor scholen en pleinen, voor sport- en stadsparken. Versierd met vrolijk gekleurde TreePots worden dergelijke locaties meteen een stuk huiselijker en socialer, want de TreePots nodigen uit om op te zitten, te lunchen, te kletsen of gewoon even lekker te luieren.

Kijk voor meer informatie op: www.gutzz.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist