Genieten van herfstboeketten

duizend en één verhalen

Bloemen zijn uit het leven gegrepen. Ze vertolken vaak een persoonlijk verhaal en maken mensen blij. Zelfs een klein boeketje geeft groot geluk. Dit najaar ontvangen duizend mensen die hun bloemenverhaal vertellen een prachtig najaarsboeket. Het meest bijzondere verhaal wordt bovendien beloond met een jaar lang bloemen. Nederland wordt bloemrijk dankzij duizend en één verhalen!Hoofdzaak

Bloemen brengen kleur en fleur op een grauwe herfstdag maar doen nog veel meer. Sommige bloemen hebben een eigen symboliek; zo staat de roos symbool voor ‘liefde' en de dahlia voor ‘waardering'. Ondanks de betekenis van specifieke bloemen heeft elk boeket een persoonlijk effect op de ontvanger. Ze bedanken, ontroeren, verrassen, vieren mee of bieden troost. De reden en het verhaal zorgen ervoor dat het boeket nog lang als gelukkige herinnering blijft bestaan.

Gratis geluk
Deel jouw persoonlijk bloemenverhaal via de website mooiwatbloemendoen.nl en je maakt meteen kans op één van de duizend gratis herfstboeketten van Stichting Bloemenbureau Holland ter waarde van € 30. De inzender van het meest bijzondere verhaal ontvangt zelfs een jaar lang gratis bloemengeluk. De actie loopt van 13 september tot en met 31 oktober 2010.

Najaarsbloemen
Veel bloemsoorten zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Toch behoudt elk seizoen haar eigen bloemen. Zo zijn er in september en oktober veel verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar van typische herfstbloemen als hortensia's, Anthuriums, dahlia's en chrysanten. Tijdens een bezoekje aan bloemist of bloemenkraam kijk je je ogen uit en wordt je warm van de mooiste seizoensbloemen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist