Fluwel

Nieuwe Amarylissen

Hier een aantal Amaryllissen uit ons nieuwe assortiment. Het betreft unieke variëteiten, elk op geheel eigen wijze prachtig om te zien. Al deze soorten zijn te vinden in onze webshop www.fluwel.eu.
De Amaryllis heeft de laatste jaren ontzettend aan populariteit gewonnen, vooral nu veel mensen de mogelijkheden ontdekken van het kweken van de Amaryllis bol op glas. Strak, makkelijk, groeizaam, en als de bloem ontluikt een verrassend resultaat!

Op onze site wordt u ook voorgelicht hoe men een Amaryllis het best kunt planten en verzorgen. Deze instructies komen van onze eigen staf en wij staan daarom in voor een goed resultaat. Veel plezier!

Amaryllis Gervase
Een opvallende nieuwe variëteit met een caleidoscopisch patroon van zacht roze en rood op een witte ondergrond. Een van de meest fantastisch gekleurde amaryllissen ooit. Iedere bol geeft op zijn minst twee stelen, elk met vier bloemen. Een bijzondere bloem die bijna iedereen biologeert.

Amaryllis Evergreen
Een nieuwe amaryllis met een aantrekkelijke luchtigheid en charme. De vlinderachtige bloemen zijn smaragdgroen met witte vertekeningen en opvallende, lange meeldraden. Een bloem van fijne vorm en zachte kleur met een onmiskenbare elegantie. Een snelle maar vooral ook uitbundige bloeier.

Amaryllis Samba
Een bloem met de uitstraling van zacht fluweel en kostbare oriëntaalse kleuren. Weelderige, oranjerode bloembladen van een wasachtige structuur, in het hart en langs de randen afgezet in helder wit. Een prachtige nieuwe amaryllis, met dank aan het vernuft van de Nederlandse veredelaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist