Familie uitje in de tuin

Plant nu bollen voor de lente


Het is prettig om onder het genot van een herfstzonnetje de tuin in te gaan. Er zijn genoeg klusjes voor het hele gezin. Het is niet alleen gezellig om met z’n allen aan de slag te zijn; vele handen maken licht werk! Een makkelijk, leuk en leerzaam klusje om samen te doen, is bloembollen planten! In oktober lekker aan de slag in de tuin in en in het voorjaar genieten van kleur en fleur.

Lentebodes

Lekker lang lente!

Elke bloembol heeft een eigen bloeitijd. Crocussen bloeien bijvoorbeeld al vanaf februari en tulpen vaak vanaf april of mei. Met bloembollen kun je leuke bloei-trucjes doen. Plant eens twee lagen bloembollen boven elkaar, de zogenaamde lasagne-methode. Eerst de tulpenbollen, dan een laag aarde, vervolgens bijvoorbeeld crocussen en bedek alles met nog een keer met een laag aarde. Je geniet dan eerst van bloeiende crocussen (vanaf februari) en als deze zijn uitgebloeid komen op dezelfde plek tulpen (vanaf april) te voorschijn.

Bloembollen planten

Bloembollen plant je in het najaar en is een kinderlijk eenvoudig werkje. De vuistregel is dat bloembollen tweemaal zo diep worden geplant als de bol hoog is. Op de bloembolverpakkingen staat precies aangegeven wat de bloeitijd, de beste standplaats en plantdiepte is.

Kijk voor meer informatie op: www.bloembollencentrum.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist