Eerbetoon aan de roos

30-jarig jubileum Oogenlust

Oogenlust in Veldhoven viert deze zomer haar 30-jarig bestaan met drie Rozendagen op 1, 2 en 3 juli. De roos, koningin aller bloemen, vormt het stralende middelpunt van alle activiteiten. A rose is a rose is a rose, aldus dichteres Gertrude Stein. Aan de volmaaktheid van een roos kan zelfs een dichter niets meer toevoegen, vond ze.

U kunt tijdens de Rozendagen genieten van de allermooiste rozen, in oneindig veel variëteiten, geuren en kleuren. Van bijzondere boeketten, maar ook van prachtige rozenstruiken.
Veel rozen komen uit Equador. Deze rozen hebben, vanwege de ideale omstandigheden daar, een hele dikke knop en dikke stelen. Er is ook een prachtige collectie Engelse rozen van rozenmeester David Austin te bewonderen. Natuurlijk zullen er ook veel Hollandse rozen te zien zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist