dracaena fragrans

Woonplant van januari


Mooi, maar ook wel een minimonster. Dát is de Dracaena, Woonplant van januari.

Tropische types met een eigen attitude die deze donkere maand aankleden met een uitzinnige styling. Een Dracaena raast als een draakje door je interieur. Waar zij ook verschijnt, of zich schuilhoudt - er gebeurt iets bijzonders. En er is ook nog keuze in het effect, want de ene Dracaena is de andere niet…

 

Opvallende optimist

Dracaena, van het Griekse woord ‘drakaina’, betekent vrouwtjesdraak. Dit verleidelijk wonder komt van oorsprong uit het westen van tropisch Afrika. Als kamerplant doet zij het onder vrijwel alle omstandigheden perfect. Ze groeit goed door, is oersterk en kan tegen zon,

donkere plaatsen en bijvoorbeeld de warmte van radiatoren. Kortom, overal  optimisme in huis.

Dracaena-design

Opvallend ‘Dracaena’ zijn de seventy kleurstellingen en bladstreepjes. Dracaena,

als boompje, bos of op stam, is er in de modelooks van nu. Met onder meer knallende olijfgroene, mosgroene en fijn witte bladlengte lijnen. Een must voor dessin-liefhebbende fashionista’s - met of zonder groene vingers!

Vensterbank wordt catwalk

De meest actuele Dracaena-trends zijn natuurlijk de nieuwe creaties kweekcouturiers. Zoals Dracaena fragrans White Jewel of de Dracaena Lucky Bamboo voor een oosters tintje. Dracaena’s vlammen van de vensterbank, een explosieve plantshow die nooit verveelt.

De Dracaena, verkozen tot Woonplant van januari, is een spektakeltje in huis en

werkt luchtzuiverend. Ze is makkelijk te verzorgen: voldoende water geven,

niet laten uitdrogen en de kamertemperatuur boven de 15°C houden.

Verkrijgbaar bij de Draceana-dealers zoals tuincentra en bloemisten.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist