De uitbundige tuin van 2011

Gemak, meer bloem en langer genieten!

Na een lange druilerige winter, staat er gelukkig weer een nieuw tuinseizoen voor de deur. De eerste voorjaarskriebels zijn weer daar! Komend tuinseizoen staat in het teken van uitbundigheid. Iedereen mag meegenieten van uitzinnige bloemenpracht. Het gaat over gemak, meer bloem en langer genieten. Forever&Ever® speelt daar op in door een grote 12 liter pot te introduceren.

De zomer van 2011 wordt een uitbundige. Daarbij staat genieten voorop, lekker met familie en vrienden onspannen en plezier maken, omgeven door grote weelderige bloemen in prachtige kleuren. Hortensia's van Forever&Ever® sluiten naadloos aan bij deze trend. Ze geven meer bloem en daardoor kun je er langer van genieten. Maar er is nog een belangrijk voordeel. Forever&Ever® is een hele gemakkelijke hortensia. In tegenstelling tot andere boerenhortensia's kan Forever&Ever® zonder nadelige gevolgen gesnoeid worden. Elke tak geeft namelijk een bloem, elk jaar opnieuw. Hierdoor wordt de uitbundige tuin voor iedereen toegankelijk.

Grotere pot, groter effect
Forever&Ever® is, behalve in de vertrouwde 5 liter pot, vanaf dit voorjaar ook verkrijgbaar in een 12 liter pot. Daardoor wordt het voor de tuinier nog gemakkelijker om direct te genieten. Grote planten geven namelijk direct een uitbundig volgroeid effect. De 12 liter potten zijn, net als de vertrouwde 5 liter potten, te herkennen aan de paarse kleur met het witte Forever&Ever® logo.

Vier variëteiten
De collectie van Forever&Ever® kent vier verschillende variëteiten, namelijk een rode, roze, blauwe en een tweekleurige (roze en wit). De planten zijn geschikt voor zowel aanplant in de tuin als in pot voor op balkon of terras. Forever&Ever® is herkenbaar aan de paarse pot met het herkenbaar logo.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist