Cavmipot plantenpotten

Redding voor planten

Veel mensen hebben moeite om planten voor in goede conditie te houden. Het grootste probleem is het watergeven want hoe vaak en hoeveel water geef je een plant? Met de nieuw ontwikkelde Cavmipot wordt dat probleem in één keer opgelost. Zo geniet je, ook zonder groene vingers, optimaal van planten binnen en buiten op balkon en terras!

Slim systeem
De Cavmipot is een volautomatisch watergeefsysteem en bestaat uit een binnen- en buitenpot. Door het unieke systeem voorziet de plant zichzelf van de juiste hoeveelheid water. In de binnenpot zet je (zonder kwekerspotje) de kamerplant met wortelkluit. Vervolgens plaats je de binnenpot met plant in de buitenpot. Hierin zit het waterreservoir. Vul deze met schoon water en lonten zuigen het water op naar de wortelkluit zodat planten altijd de juiste hoeveelheid vocht krijgen; nooit te veel en nooit te weinig. De handige hydrometer geeft aan wanneer het waterreservoir bijgevuld dient te worden. In de praktijk komt dit, afhankelijk van het soort plant, neer op eens per drie à vier weken! De Cavmipot is mede ontwikkeld en getest door TNO en Fytagoras Plant Science.

Kleuren
De handige Cavmipot is een Hollands product en verkrijgbaar in ondoorzichtige en transparante modellen met een doorsnede van 16 cm. Bovendien is er keuze uit de kleuren wit, blauw, paars en groengrijs. De plantenpot wordt geleverd inclusief hydrometer en duidelijke handleiding. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist