Bloementrends 2012

Kleurrijk & energiek

Zin in lente? Met bolletjes-op-pot en voorjaarsbloemen haal je vanaf januari de lente in huis. De heldere kleuren en het frisse lenteparfum maken je vrolijk en brengen je interieur tot leven. Ben je een echte fashionista? Laat je dan ook eens verleiden door de bloementrends van 2012. Ze zijn kleurrijker dan ooit met de knallende kleuren van Colour Rich of de natuurtinten van Warm Embrace. Dag grauwe winter... hallo lente!Knallen

Voor een flinke dosis nieuwe energie zit je goed bij de trend Colour Rich. Deze wordt gekenmerkt door extreem felle kleuren, die terugkomen in bloemen, accessoires én interieur. Heftige kleurcontrasten worden daarbij niet geschuwd. Stel je eens voor: hardroze hyacinten of tulpen tegen een blauwe wand. Door te kiezen voor bloemen met heldere vormen, wordt het effect nog energieker.Minstens net zo spannend is de combinatie van natuurlijke materialen met fluortinten zoals knalroze of fel geel. Een subtiele toevoeging zorgt al voor veel effect; combineer bijvoorbeeld pastelkleurige bloemen met een enkel fluorescerend accent in de vorm van accessoires, tape of touw. Verrassend mooi!

Natuurlijk
Bloemen zoals moeder natuur ze bedoeld heeft. Daar staat de trend Warm Embrace voor. Dus geen strakke, gecultiveerde bloemen, maar stoere, volle exemplaren waarmee je de natuur overtuigend naar binnen haalt. Heerlijk als de winter nog wat voortsukkelt en jij al naar lente hunkert! Voor een eigentijdse uitstraling kun je ruige, natuurlijke materialen combineren met knalgele bloemen; denk aan narcissen of tulpen. Liever iets rustigers? Combineer dan natuurlijke kleuren met traditionele tinten, zoals oker, lila en aubergine. Het natuurlijke effect wordt versterkt door het gebruik van pure accessoires, bijvoorbeeld van hout, riet en lekker zachte materialen zoals wolvilt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist