Bloemen op blue monday

Meest depresieve dag van het jaar


De maand januari staat bekend om de depressiepiek. Volgens berekeningen van de Britse psycholoog dr. Cliff Arnall is maandag 19 januari a.s. zelfs de meest depressieve dag van het jaar! Alle factoren voor het ultieme dieptepunt komen op deze Blue Monday samen: de feestdagen lijken al weer ver achter ons; goede voornemens zijn gesneuveld; de uitverkoop is er maar het geld is op. En in Nederland heerst er ook nog eens een nationale Elfsteden domper.

Happy Flowers 

 

Bloemenboodschap

De meest depressieve dag is dan ook hét moment voor intens optimistische bloemen waar persoonlijke blijdschap vanaf straalt! Bij elke sippe stemming past wel een specifieke bloem. Tulpen staan voor ongecompliceerde vrolijkheid en Calla’s voor gekwetste gevoelens. Freesia’s ademen vertrouwen, Craspedia verbeeldt tomeloze energie, bij Phlox hoort compassie. Narcissen geven op hun beurt vooral positieve trots door, anemonen een gevoel van oprechtheid. En zonnebloemen stralen kracht en optimisme uit. 
 

Bloemen maken depri dag tot een vrolijke dag. Verras jezelf of een ander met een persoonlijke bos vol optimisme.


Kijk voor meer informatie op: www.readmymood.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist