Amaryllis Aphrodite en Glass

Wonderbaarlijk mooi

Amaryllis Aphrodite
Een van de wonderbaarlijkste amaryllissen. Enorme, overdadig gevulde witte bloemen met een fraaie, satijnroze gloed en een groen hart. De roze verkleuring is afhankelijk van de hoeveelheid licht: op een schaduwrijke plek domineert wit; in het volle licht kleuren de bloemen roze. Mocht u deze plant nog niet kennen, dan staat u een unieke ervaring te wachten. Hoogte 50cm.

Amaryllis Glas
Wist u dat u een amaryllis ook alleen op water, zonder grond, in bloei kunt trekken? Deze glazen vaas is speciaal voor een flinke amaryllis bol ontworpen. Terwijl de bol stevig op z'n plek wordt gehouden, hangen de wortels in het water. Dankzij de brede basis kunnen de vaak topzware planten onmogelijk omvallen. Het is tevens een mooie vaas om snijbloemen in te zetten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist