Air So Pure kamerplanten

Zuivere lucht

In de meeste interieurs komen veel onzichtbare, schadelijke stoffen in de lucht voor. Deze stoffen zijn afkomstig van o.m. bouwmaterialen, elektrische apparatuur, gordijnen en lijmstoffen van vloerbedekking. Door deze onzuivere lucht (vaak in combinatie met een lage luchtvochtigheid) krijgen mensen klachten zoals branderige ogen, hoofdpijn en geïrriteerde slijmvliezen in keel en neus. Een eenvoudige aanpak van dit probleem is een aantal luchtzuiverende planten in huis te halen. Air So Pure kamerplanten zijn luchtzuiveraars en leveren daardoor een belangrijke bijdrage aan een gezonder binnenklimaat.

Luchtzuiverende planten
Er zijn vier verschillende Air So Pure planten: de lepelplant, de goudpalm, de klimop en de krulvaren. De planten hebben allemaal sterke luchtzuiverende eigenschappen. De Air So Pure planten zijn eenvoudig toe te passen in klassieke of moderne interieurs. De goudpalm zorgt met haar rietachtige stengels voor een mediterrane uitstraling; de klimop is een opvallende hangplant; de krulvaren is een groene eyecatcher en de lepelplant is dankzij de witte bloemen een sierlijke verschijning. De Air So Pure planten zijn verkrijgbaar in diverse (pot)maten zodat er voor deze luchtzuiveraars altijd wel een geschikt plekje in het interieur te vinden is.

Groene tips
De luchtzuiverende kamerplanten van Air So Pure zijn gekweekt voor een lang leven. Doordat het sterke planten zijn, heb je dus geen groene vingers nodig. Het enige wat van belang is, is een juiste plek en regelmatig water geven. Op het witte steeketiket van de Air So Pure kamerplant staat wat een juiste standplaats is en wanneer je water moet geven (meestal een of twee keer per week). En wanneer je een beetje Pokon plantenvoeding aan het gietwater toevoegt, blijven de planten extra sterk en dragen bij aan een gezond binnenklimaat!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist