Besparen op drukwerk en reclame

Niemand vindt het leuk om geld ‘weg te gooien’. Zeker in deze tijden, waarin het economisch iets minder gaat, is iedere besparing mooi meegenomen. Als ondernemer bent u dagelijks bezig zo voordelig mogelijk in te kopen.

Waarom betaalt u dan nog steeds te veel voor uw drukwerk?
Hebt u nieuwe visitekaartjes nodig? Bent u door uw briefpapier heen? Organiseert u een evenement en wenst u dit met posters of flyers kenbaar te maken? Op DeVoordeligsteDrukker.nl vindt u een uitgebreide verzameling zakelijk- en promotioneel drukwerk. Alle aangeboden producten zijn van de uitmuntende kwaliteit, maar worden aangeboden tegen zo laag mogelijke prijzen.

Daarom zijn wij de voordeligste!Extra inkoopvoordeel op drukwerk
Als 5 Sterrenspecialist kunt u profiteren van extra inkoop voordeel. U ontvangt 5% korting op de toch al voordelige prijzen van DeVoordeligsteDrukker.nl.

Korting op uurtarief FMG Reclame en FMG Belettering
Uw doelstelling is het uitgangspunt van FMG Groep. Of u nu behoeft hebt aan een pakkende tekst, een foto die van de pagina spat, drukwerk van de allerhoogste kwaliteit, een website die smoelt en gevonden wordt, belettering die blijft plakken of een mailing die scoort.

FMG Groep werkt uitsluitend met vormgevers, illustrators, mediaplanners, drukkers, webdesigners, fotografen, tekstschrijvers, signmakers, listbrokers, SEO-specialisten, beletteraars en adviseurs die hun vak verstaan.

Als 5 Sterrenspecialist kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de diensten van FMG Reclame en FMG Belettering.

Niet alleen kunt u profiteren van de jarenlange ervaring en kennis van FMG Groep, u ontvangt ook nog eens 10% korting op het uurtarief.Bent u benieuwd wat FMG Groep voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op via: 0162-310030