ZyXEL mediaserver

ZyXEL NSA221

ZyXEL Communications, 's werelds grootste leverancier van breedbandoplossingen, introduceerde de ZyXEL NSA221, een mediaserver met een dubbel schijfcompartiment. De mediaserver biedt een functierijke gebruikersinterface en tal van toepassingen die gebruikers van thuisentertainment in staat stellen om op snelle en eenvoudige wijze audio-, video- en andere multimediabestanden te beheren, delen en af te spelen.

De ZyXEL NSA221 is voorzien van een moderne zwarte behuizing met een ritmisch golfpatroon. De mediaserver is geheel ontwikkeld om op flexibele wijze entertainment naar alle locaties binnen het huishouden te streamen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface is het beheren en genieten van multimedia eenvoudiger dan ooit tevoren. Gebruikers kunnen op eenvoudige en efficiënte wijze fotopresentaties en video's bekijken, naar muziek luisteren en zelfs multimediacontent van internet downloaden zonder de noodzaak van een pc."Er is geen twijfel over mogelijk: multimediasystemen die binnen het huishouden zijn geïntegreerd zullen een onlosmakelijk onderdeel van ons dagelijks leven gaan vormen. Wat consumenten willen, is een volledig interoperabel en gebruiksvriendelijk entertainmentbeheersysteem", aldus Chinru Lin, de adjunct-vicepresident van ZyXELs Digital Living Product Business Unit. "ZyXEL weet precies wat klanten willen, en stelt zich ten doel om hen te voorzien van uitgekiende en revolutionaire technologie die hun digitale leven verrijkt".

In plaats van opdrachtregels kunnen gebruikers met behulp van grafische pictogrammen op snelle en eenvoudige wijze miniatuurweergaven van bestanden bekijken. Met de alfabetische zoekbalk kunnen zij op snelle wijze het juiste bestand te vinden tussen duizenden muziekbestanden, foto's en video's. Daarnaast is het mogelijk om een afspeellijst te creëren en naar muziek te luisteren tijdens het bekijken van een fotopresentatie.

Een andere handige functie is zPilotTM, waarmee bestanden automatisch in categorieën kunnen worden ingedeeld. Met deze functie kunnen gebruikers al hun mediabestanden op uiterst eenvoudige wijze opslaan en beheren volgens het simpele principe van verslepen en neerzetten. Bestanden (een of meer bestanden of mappen) die naar het zPilotTM-pictogram op het bureaublad worden versleept, worden automatisch geïdentificeerd en ondergebracht in mappen met muziekbestanden, foto's of andere mappen die de gebruiker op het apparaat heeft gecreëerd. Gebruikers kunnen daarnaast op elk gewenst moment op simpele wijze de uploadstatus raadplegen.

De NSA221 biedt daarnaast een integrale back-upoplossing voor de bescherming van waardevolle gebruikersgegevens. Met de intelligente "Copy/Sync"-knop kunnen gebruikers bestanden op eenvoudige wijze van en naar externe USB-opslagmedia, kaartlezers en digitale camera's kopiëren. De "Backup Planner" biedt daarnaast de mogelijkheid van directe en geplande back-ups vanaf de NSA221 naar andere opslagapparaten van ZyXEL of naar externe USB-opslagmedia.

De NSA221 is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook milieuvriendelijk. Het energiezuinige karakter van de mediaserver levert klanten bovendien de nodige kostenbesparingen op. De NSA221 verbruikt minder stroom, zonder nadelige gevolgen voor de prestatie. Het stroomverbruik van de mediaserver ligt 80% lager dan in het geval van traditionele pc-opslag. Met de planningfunctie kunnen gebruikers taken op het gebied van energiebeheer automatisch laten uitvoeren op basis van het gebruikspatroon van de gebruiker. Dankzij de geavanceerde ondersteuning voor het in de slaapstand zetten van interne harde schijven gaan de schijven in het apparaat automatisch op een lagere snelheid draaien nadat er gedurende een bepaalde periode geen sprake is geweest van gegevensoverdracht. De NSA221 is tevens uitgerust met intelligente ventilatietechnologie. De ventilator van de mediaserver is in staat om in het geval van een lagere systeemtemperatuur op een lagere snelheid over te gaan om het stroomverbruik te beperken.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist