XTRARM

televisiebeugels en -standaarden

XTRARM is een nieuw merk van Nederlandse bodem dat kwaliteit, functie en design combineert in zijn collectie televisiebeugels en -standaarden. Met 15 jaar ervaring ontwikkelt XTRARM tv-oplossingen, die de consument nodig heeft. Kwaliteit staat daarbij voorop: door gebruik te maken van duurzame materialen hebben de producten een lange levensduur. Welke televisie-oplossing de consument ook zoekt, XTRARM heeft altijd een model dat aan de wensen voldoet. De collectie bestaat uit vrijstaande design vloerstandaarden in diverse uitvoeringen, diverse lange tv-beugels – waaronder de langste muurbeugel ter wereld op dit moment – inclusief meerdere draaipunten, een tafelstandaard en een monitorbeugel voor de gamefanaten. XTRARM tv-beugels en -standaarden zijn compatibel met alle televisiemerken en bijna elke televisiemaat.

XTRARM is een merk van USA2NL. Het team achter XTRARM beschikt over jarenlange ervaring in de markt van tv-beugels en -standaarden. Met deze knowhow ontwikkelt het merk eigen producten, die inspelen op de behoeftes van de consument en de professional.

Lang(st)e tv-muurbeugels
Uniek in zijn soort is de extra lange, draai en kantelbare tv-beugel voor aan de muur. De televisie is met deze beugel maar liefst 120 cm van de muur te positioneren en hiermee de langste beugel ter wereld op dit moment. Naast de uitzonderlijke lengte valt deze beugel ook op door zijn flexibiliteit. De beugel is variabel instelbaar middels drie draaipunten en de rotatie- en kantelfunctie, waarmee de kijkpositie altijd gemakkelijk op de gewenste manier kan worden ingesteld. Deze tv-beugel met extra groot bereik is geschikt voor bijna alle televisies. Met een maximale VESA-maat van 400×400 mm en een enorm draagvermogen blijft hij uiterst stabiel. De beugel bevat verder een kabeldoorvoer, waarmee de kabels netjes weg te werken zijn voor een opgeruimd beeld.

De XTRARM muurbeugels onderscheiden zich van alle andere muurbeugels in de markt door de lange lengte van de beugels. Hierdoor kan elke televisie desgewenst haaks op de muur gepositioneerd worden. De lengtes van 80 cm, 100 cm en 120 cm gecombineerd met de functionaliteit, waarbij de consument zelf de positie van de flatscreen op de muurplaat kan bepalen, de flatscreen kan kantelen én kan roteren, zorgen voor unieke tv-oplossingen. Naast het aanbod van extra lange muurbeugels is de specialisatie in meerdere draaipunten kenmerkend voor het merk XTRARM.

Vloerstaande design standaarden
Door het plaatsen van een flatscreen op een vrijstaande design tv-standaard wordt de televisie een echte eyecatcher. XTRARM biedt een brede collectie vloerstandaards, van modern tot industrieel. Overal in huis kan de standaard worden neergezet. Er hoeft niet meer in muren geboord te worden en ook een groot en duur tv-meubel is overbodig. De XTRARM tv-standaards zijn flexibel en zeer robuust in het gebruik. Zo is de televisie gemakkelijk in hoogte te verstellen, wat ideaal is voor de beste kijkhoogte. Ook is de standaard draaibaar, waardoor er vanuit verschillende hoeken van de kamer naar de tv gekeken kan worden. Door het grote draagvermogen zijn ze geschikt voor zowel kleine als grote formaten flatscreens, met een maximumgewicht van 35-40 kg. Televisies tot 75 inch kunnen daardoor veilig gemonteerd worden op de XTRARM vloerstandaards, waarbij de snoeren keurig in de standaard kunnen worden weggewerkt.

Monitorarm
Gamefreaks opgelet! XTRARM heeft voor de gamers een speciale monitorsteun voor op het bureau ontworpen, die niet alleen qua vormgeving maar ook qua functie doet wat een gamer ervan mag verwachten. De monitorarm is futuristisch ontworpen met scherpe lijnen in de kleuren zwart en rood. Met deze enkele monitorarm met gasveer (1.5-8 kg) is de monitor vrij in hoogte te verstellen. De arm is voorzien van een draai-, kantel- en roteerfunctie en daardoor altijd in een handomdraai in de ideale kijkpositie te zetten. Hij is geschikt voor monitoren tot 34 inch en ook geschikt voor curved schermen. De arm wordt geleverd met een bladklem en – ideaal voor een bureaubevestiging – met een klem voor bladdoorvoer. Door het kabelmanagementsysteem zijn de kabels functioneel weggewerkt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist