X mini luidsprekers

mono en stereo

Voor een fijne beat, dikke bas en loepzuivere weergave van hoge tonen is het vanaf vandaag niet meer nodig een kast van een luidspreker te koppelen aan Ipod, mobiel, MP3-speler, laptop, PC of andere apparatuur. Luidsprekers hoeven niet veel groter te zijn dan een pingpongballetje! De X-mini II is compacter dan compact en de eerste in zijn soort met respect voor briljante geluidsweergave.De X-mini 's zijn de eerste capsulespeakers verkrijgbaar in verschillende varianten. De nieuwkomer is de ultieme gadget voor wie gek is van muziek en er het liefst overal van wil genieten. Alle apparatuur met een 3.5 mini-jack ingang (dus ook Nintendo DS, portable PSP, MDA's en Apple-producten, portoble dvd spelers en laptops, diverse mobiele telefoons), kan gekoppeld worden aan deze X-mini's. Geluidsbeleving, pure sensatie, dát is waar deze kleine krachtpatser in sound patent op hebben. Hiermee komt definitief een einde aan het tijdperk dat mobiel naar muziek luisteren eerder een straf dan genoegen was.

De vernieuwende technologie in de minispeakers is zo geavanceerd dat zelfs de meest hoge vibraties en diepste tonen perfect worden weergegeven. Geen vervorming en ruis dus. Dankzij het mini-bass-systeem staan de speakers hun mannetje en doen ze niet onder voor menig speaker van formaat. Prettig idee, voor wie binnenkort op pad gaat en elke dag opnieuw wil genieten van perfect geluid.

Opladen van de X-mini's is eenvoudig. Via de USB-poort laten de lithium ion accu's zich simpel laden en zijn goed voor 8 uur geluid. Goed voor een lekker feestje dus, waar, wanneer en met wie dat ook moge zijn!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist