Word een Bang & Olufsen-ontwerper

ontwerpwedstrijd via Facebook

Om het succes van de BeoSound 8 te vieren, organiseert Bang & Olufsen een ontwerpwedstrijd via Facebook. Creatievelingen van over de hele wereld worden uitgedaagd om nieuwe luidspreker covers te ontwerpen voor het docking station. Het winnende ontwerp zal wereldwijd in gelimiteerde oplage worden verkocht.De wedstrijd wordt georganiseerd via: bang-olufsen.com/facebook. Iedereen kan hier een foto of ontwerp achterlaten. Bezoekers van de pagina kunnen iedere dag stemmen op de beste ontwerpen. Om de twee weken worden de drie ontwerpen waar het meest op is gestemd, geselecteerd. Deze ontwerpen komen in de eregalerij en de ontwerpers ontvangen een Form 2-hoofdtelefoon. Eveneens zal één van de stemmers een Form 2-hoofdtelefoon winnen. Na acht weken zal een jury van Bang & Olufsen één grote prijswinnaar kiezen uit de twaalf ontwerpen in de eregalerij.

Het winnende ontwerp zal door Bang & Olufsen worden geproduceerd en wereldwijd in een gelimiteerde oplage worden verkocht. De grote prijswinnaar zal ook een exemplaar ontvangen van zijn uitvoering van de BeoSound 8.

Meest verkocht

In het eerste jaar op de markt zijn er meer dan 50.000 exemplaren van de krachtige en bijzonder uitziende luidsprekerdock van Bang & Olufsen verkocht. De BeoSound 8 is dan ook het audioproduct van Bang & Olufsen met de beste verkoopcijfers ooit. Er zijn dankzij het opvallende ontwerp en de buitengewone geluidsresultaten ongelooflijk veel positieve beoordelingen over geschreven in internationale audiotijdschriften.

In het prestigieuze Duitse tijdschrift "Audio" schrijft de redacteur bijvoorbeeld het volgende: "De BeoSound 8 is het voorbeeld van hoe een luxeproduct moet zijn: You don't have to have it, yet you want it".

De BeoSound 8 ontvangt ook een hele goede beoordeling van John Archer van het internettijdschrift "Trusted Reviews". Hij vergelijkt het product met een kunstwerk en is bijzonder enthousiast over het feit dat Bang & Olufsen erin geslaagd is om het product er fantastisch uit te laten zien zowel in combinatie met een iPhone/iPod als met de veel grotere iPad.

Ga naar Facebook - bang-olufsen.com/facebook - voor gedetailleerde informatie over de wedstrijd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist