Waar Smart TV’s niet in uitblinken

is een goed geluid.

De Smart TV’s zijn niet meer weg te denken en worden generatie na generatie beter. Het beeld kan haast niet scherper en toch gebeurt het. De schermen zijn flinterdun en toch blijkt het steeds weer platter te kunnen. En de tijd dat een tv een lelijke kast in de woonkamer was, is al lang verleden tijd. De designs zijn smaakvol en passen in elke inrichting.

Het enige waar Smart TV’s niet in uitblinken is geluid. Er is simpelweg geen ruimte in de platte schermen voor een set degelijke speakers die het haarscherpe beeld aanvullen met een mooi vol geluid. Om dus maximaal van je Smart TV te genieten zal je iets met boxen moeten doen. Maar dan het liefst wel zonder dat er veel kabels door de kamer slingeren en er van die enorme speakers de ruimte ontsieren.

Sonos heeft hiervoor een oplossing: de Playbar.
De Sonos Playbar is een platte speaker die de alles-in-een oplossing is voor het geluid in uw woonkamer. Sluit de Playbar aan op de televisie en hij laat je genieten van HIFI homecinema geluid dankzij de 9 speakers die er in zitten. En harder of zachter zet je de Playbar gewoon met de afstandsbediening van de tv. Maar de Playbar kan nog meer als je ‘m aansluit op het draadloze internet thuis. Vanaf dat moment speel je de muziek die op je smartphone, tablet of pc staat gewoon draadloos af en geniet je van perfect stereogeluid die de muziek helemaal tot zijn recht laat komen.

Spectral erkent de kwaliteit van Sonos
en van de Playbar in het bijzonder. vandaar dat de Spectral tv-meubels SCALA, DISC en TRAY volledig zijn voorbereid om er een Sonos Playbar in op te nemen. Bij de TRAY hangt de fraai vormgegeven Playbar speels in het zicht terwijl dit geluidsoffensief van Sonos bij de SCALA en DISC keurig in het meubel verdwijnt. Dankzij de met stofbespannen fronten van beide meubels kan de Playbar je nog steeds overtuigen met de waterval aan geluid die de 9 speakers voor je in petto hebben.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist