Vers audio

design + performance + sustainability = balance

Nieuw in de Benelux! Vers - een reeks handgemaakte audio producten en accessoires voor Apple iPod, iPhone en iPad, vervaardigd uit Amerikaans hardhout en bamboo.
Het bereiken van het evenwicht tussen vorm, functie en duurzaamheid is dé drijvende passie achter Vers sinds dag één.
"Werken met hout vergt veel geduld. Het vervaardigen van één Vers kast duurt meer dan een week. Hout is mooi, het is ongelooflijk sterk, zorgt voor een perfecte akoestiek, maar is vooral - het meest duurzame materiaal op de planeet " aldus Vers.Vers ontwerpt trendy producten en beweert de meest milieubewuste keuze op de markt zijn. Een energie-efficiënte versterker, gerecycled verpakkingsmateriaal, techniek die vrij is van zware metalen en andere giftige stoffen en kasten van MDF, samengesteld uit houtvezels, zodat ieder stukje van de boom -takken, twijgen, stam en wortels - benut kan worden. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van jong hout -uit eigen plantages- tot maximaal vijf jaar oud en nooit van oudere, bedreigde of beschermde boomsoorten. Voor iedere hardhouten boom die gebruikt wordt, voor de afwerking van de kasten, plant Vers boom maar liefst honderd nieuwe bomen op een locatie waar deze het meest nodig zijn middels de ‘Arbor Day Foundation' - bijvoorbeeld in bossen die zijn getroffen door bosbranden.

Ondanks al deze groene inspanningen blijft Vers realistisch: "In onze optiek is geen enkel product écht groen. Ieder product vereist immers grondstoffen en energie voor de productie, het vervoer en gebruik gedurende de gehele levensduur. Waar ‘echt groen' het uiteindelijke doel is, brengt ieder stapje ‘minder milieubelastend' ons iets dichterbij..."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist