zwarte tv meubels

zo vind je de tv meubel in jouw stijl

Een meubel waar je televisie en audioapparatuur op of in staat krijgt meestal een prominente plek in je huiskamer. Het is vaak het meubel waar de rest van het meubilair omheen staat gegroepeerd. De bank en de stoelen wijzen naar de televisie en de salontafel staat er tussenin want je moet toch ergens je drankje en hapje op kwijt. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die afstappen van zo’n klassieke indeling en hun interieur helemaal naar eigen smaak samenstellen en indelen. Zo zie je steeds vaker dat in het belangrijkste gedeelte van de huiskamer helemaal geen televisie staat.

 

Mensen hebben dan bewust gekozen om er uitsluitend een zitgedeelte van te maken waar mensen met elkaar praten en kinderen onbezorgd kunnen spelen zonder een televisie die constant de aandacht opeist. Ook willen veel mensen de televisie niet zien als die uitstaat. Het grote zwarte beeldscherm staat natuurlijk ook niet echt charmant in een huiskamer. Je ziet dat er veel verschillende manieren zijn om met de kijkbuis om te gaan. Daarom besteden mensen best veel tijd en geld voor de ideale tv-kast die bij hun interieur en levensstijl past. Misschien gaat je voorkeur uit naar klassieke houten of strakke zwarte tv-meubels. Of heb je liever een multifunctionele kast waar ook je audioapparatuur, boeken, lampen en vazen een plekje krijgen. De keuze is enorm. Heel trendy zijn de zogenaamde zwevende meubels die tegen de muur geschroefd worden. Hieronder geven we je enkele tips om te bepalen welk tv-meubel past bij jouw stijl.

Tv-meubel op maat
Het is belangrijk om de maten en verhoudingen van je huiskamer mee te nemen in je keuze voor een tv-meubel of tv-kast. Kijk hoe mensen zich over algemeen door de ruimte heen bewegen. Hoe loop je naar de bank en gaat die looplijn dan niet voor de tv-kast langs? Het is natuurlijk heel irritant dat iedereen die binnenkomt eerst door je beeld loopt. Net zo belangrijk is de afstand tussen het beeldscherm en de zitplaatsen. Een vuistregel is om 10 cm aan te houden voor iedere inch van de beeldbuis. Ook de hoogte is een factor om rekening mee te houden. In de zogenaamde ruststand kijk je enigszins naar beneden. Dus zorg dat je televisie niet te laag staat of hangt, maar zeker ook niet te hoog want dat is heel vermoeiende televisiekijken. 

Schat het tv-meubel op waarde
Een tv-meubel vormt dus een belangrijk punt in je woonkamer, kies deze dan ook met zorg uit. Het is meer dan zomaar een kastje of tafeltje waar toevallig je televisie op staat. Een mooi tv-meubel past perfect bij de rest van je interieur. Klassiek, modern, strak, glanzend, open, afgesloten, retro of zwevend. Neem de moeite om iets te kiezen dat past bij jouw smaak en stijl. Daarnaast is het ook gewoon praktisch omdat je lelijke snoeren en kabels uit het zicht weg kunt werken.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist