Terug van weggeweest

Retro tv-meubels

De retro woonstijl is weer terug van weggeweest. Retro is een opkomende trend en zal in de aankomende jaren blijven groeien. Een retro tv-meubel mag daarom niet aan jouw woonkamer ontbreken, een musthave voor ieder interieur. Je waant je terug in de ‘50,’60 & ’70 met deze elegante meubels. De tv-meubels met ronde vormen zorgen voor een vintage look in jouw woonkamer. Het meubel bestaat uit neutrale kleuren, in ieder huis past een geschikt model! Wil jij deze tv-meubels in jouw woonkamer zien schitteren? Ga dan voor een retro tv-meubel.

De mooie kenmerken van het nieuwe Retro
Een aantal kenmerken typeren de stijl retro. De stijl van vroeger is meegenomen naar het nu. Hier passen de tv-meubels perfect bij! De ruimte straalt rust uit met deze prachtige meubels. Bovendien zijn de ronde vormen een must van retro, dit is terug te zien in het design en de pootjes. Ook de schuine pootjes mogen zeker niet missen bij dit tv-meubel. Deze behoren tot één van de mooie kenmerken van retro die in het meubel verwerkt zitten. De tv-meubels zijn gemaakt van metaal. Hierdoor is het meubel voorzien van stevigheid en kan het jaren mee!

Retro in combinatie met jouw interieur
Met een retro tv-meubel haal jij een echt juweeltje in huis. De retro tv-meubels kunnen namelijk goed in combinatie met de trends van 2020. Industrieel en Scandinavisch gaan perfect samen met deze meubels. De rustige elementen van het tv-meubel vullen de stoere elementen van industrieel aan. Je kunt ook voor een volledige retro woonstijl gaan. Denk hierbij aan wandkleden of ronde velvet stoelen. Zo combineer je trends met elkaar en creëer je een modern interieur.

Onze favorieten
Bij Giga Meubel hebben we een aantal favorieten. Onze eerste favoriet is geheel in het zwart. Hij heeft een stoer uiterlijk en past daardoor perfect in industrieel interieur. Tv-meubel Retro Large heeft 1 deurtje, 2 open vakken, 2 lades en is 160cm breed. In de open vakken kan je toffe accessoires plaatsen om het meubel af te maken. In de lades heb je genoeg ruimte om je tv-apparatuur weg te werken of om spullen op te bergen.
Onze tweede pronkstuk is het Retro tv-meubel Klein. Dit vintage meubel is gemaakt van hardhout en heeft een zwart metalen frame. Door de verschillende kleuren van het gerecyclede botenhout heeft elk kastje een unieke uitstraling.

Tv-meubel Retro Klein is 120cm breed en heeft 1 deurtje en 2 open vakken. Genoeg ruimte om spullen op te bergen en om tegelijkertijd toffe items te tonen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist