Spectral Next

“Opvallend onopvallend”

Een televisie hoeft niet altijd de blikvanger in uw interieur te zijn. Het kan ook subtiel aanwezig zijn en tegelijkertijd bijdragen aan de sfeer.

Spectral biedt de grootste collectie tv-meubels. Wat ons onderscheidt van de rest? Onze meubels kunnen veel meer dan alleen de klep open en dicht doen.  Als specialist bieden wij met de verschillende modellijnen een prachtig breed assortiment dat naast stijl wordt gekenmerkt door pure kwaliteit.

U kunt het vergelijken met het hoogwaardig automerk Mercedes: De S-klasse is bij ons de Ameno, Cocoon als E-klasse, Brick en Scala de C-klasse en onze nieuwste modellijn Next als A-klasse. U kiest dan bewust voor de hoogst haalbare kwaliteit. En welke klasse u ook kiest: U rijdt wel een topmerk.

Een mooi Next tv-meubel, geschikt voor bijvoorbeeld de Sonos Playbar, heeft u al onder de € 1000,-. Maar u kunt ook kiezen voor het model Ameno waarbij u het zo gek kunt maken als u zelf wilt, bijvoorbeeld met onze volledig geïntegreerd soundsysteem VRA2.

Alle Spectral meubels hebben 1 ding gemeen. Geen zichtbare speakers, geen rondslingerende kabels en de keuze uit maar liefst 2.000 unieke kleuren. Kies daarbij uit glossy of gesatineerd (mat) glas, een staand of wandhangend meubel met of zonder draaibare tv-beugel. Plaats uw eigen soundbar in het meubel of kies voor de soundsystemen van Spectral met geïntegreerde subwoofer voor een indrukwekkend bioscoopgeluid. Niet alleen ons eigen soundsysteem maar ook de merken Samsung, Sony, Lg, Heos by Denon en Sonos laten zich prima combineren met een Spectral tv-meubel.

Een Spectral meubel gaat u pas ervaren als u de details heeft gezien!

Breng een bezoek aan onze Spectral Showroom en ervaar zelf hoe mooi een tv-meubel kan zijn.

Kijk voor meer informatie op https://www.spectral.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Spectral?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist