Spectral

The Next level of Smart furniture

De tijd is rijp voor de volgende serie Smart tv-meubels van Spectral. Next. Geïnspireerd door de urban lifestyle. Spannend, divers en innovatief. Ongecompliceerd design, individueel te combineren en grenzeloos uitbreidbaar. Van slanke sideboard of enkelvoudig tv-meubel tot aan een compleet tv-wandmeubel met media integratie. Style meets Streaming.

Tussen chaos en ongeordendheid zit een groot verschil. De beat stopt ook thuis niet. Je zojuist beluisterde song, de nieuwe foto's en films worden eenvoudig via Bluetooth of Wi-Fi vanaf de Smartphone naar je Next meubel gestreamt. Zo verandert Next je woonkamer in een concertzaal, een thuisbioscoop en draagt het bij aan je complete smart media omgeving. Het belangrijkste is de feel-good factor. Een meubel vormgegeven in een eigentijds design, met naadloos geïntegreerde technologie. En dit alles zonder zichtbare kabels en luidsprekers. Daarbij is het mogelijk om je eigen thuisbios met één simpele afstandsbediening aan te sturen. Of zelfs met je Smartphone dankzij Spectral Smart control.

Kijk voor meer informatie op https://www.spectral.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Spectral?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist