Samenwerking Loewe en Spectral

Een perfect huwelijk

Wat krijg je als de Duitse topmerken Loewe en Spectral de krachten bundelen? Dan ontstaan er hoogstaande, slimme meubeloplossingen voor de televisies en geluidsapparatuur van Loewe. Beide bedrijven staan al jarenlang bekend om hun tijdloze stijl, intelligent ontworpen producten en exclusieve karakter. Bovendien zijn beide merken in staat om hun klanten een buitengewone meerwaarde te bieden. De samenwerking blijkt dan ook een perfect huwelijk te zijn.

Spectral krijgt veel lof voor zijn innovatieve oplossingen voor tv-meubels. Denk maar aan ingebouwde geluidssystemen, verborgen kabelgeleidingen en verbindingsmogelijkheden om mobiele toestellen echt in te passen in de leefomgeving van de consument. De pionier van ‘smart furniture’ exporteert zijn producten naar alle uithoeken van de wereld en helpt consumenten aan een strakke, rommelvrije woonkamer die toch volledig uitgerust is met allerlei technieken om aan onze entertainmentbehoeften te voldoen.

Ceo René Glasmacher van Spectral over de samenwerking met Loewe: “Spectral brengt ‘home’ en ‘entertainment’ samen. Loewe is de ideale partner voor ons aangezien dat bedrijf onze waarden deelt: strenge kwaliteitsnormen en de belofte ‘Made in Germany’. We zijn zeer blij met de nieuwe samenwerking.”

Met dit partnership willen beide merken perfecte oplossingen voor tv-meubels en de opberging van apparatuur ontwikkelen. Loewe | Spectral, de nieuwe merknaam voor de meubellijn, is vanaf mei 2016 verkrijgbaar. De meubels bestaan in drie formaten en in verschillende kleuren – de ideale behuizing dus voor de flatscreentelevisies van Loewe. Talrijke opties, zoals laden en indirecte ledverlichting, combineren home en entertainment op een slimme manier.

“We willen onze klanten op maat gemaakte en individuele mogelijkheden bieden om onze producten bij hen thuis te installeren. Het partnership met Spectral is de volgende stap bij deze aanpak. Spectral en Loewe spreken op elk niveau dezelfde designtaal. Daarom kijken we heel erg uit naar onze samenwerking met Spectral”, aldus Mark Hüsges, CEO van Loewe Technologies GmbH.

Over Loewe
Meer dan tachtig jaar geleden vond Loewe de televisie uit zoals we die vandaag kennen en sindsdien maakt het bedrijf zijn belofte ‘Made in Germany’ waar. De afdelingen ontwikkeling en productie en de klantendienst bevinden zich nog steeds in het Duitse Kronach (Oberfranken). De producten van Loewe springen bijzonder efficiënt om met energie. Modulaire technologieën, hightechmaterialen, precisiewerk, regelmatige software-updates en tot slot de tijdloze ontwerpen zorgen ervoor dat de producten van Loewe lang meegaan.

Over Spectral
Spectral is de Duitse pionier op het gebied van ‘smart furniture’. Het bedrijf met hoofdzetel in Pleidelsheim (tussen Stuttgart en Heilbronn) ontwikkelt meubels met slimme extra functies zoals luidsprekers en helpt mobiele toestellen in te passen in leefruimtes. De producten zullen overal ter wereld te koop zijn bij geselecteerde kleinhandelaars of meubelwinkels.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Spectral?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist