Ontdek de kleurtrends 2014

Spectral: Klaar voor elke trend

TREND COLOURS 2014 - 2015

Zwart en wit zijn officieel geen kleuren. Toch worden de meeste tv meubels verkocht in deze ‘tinten’. Het is natuurlijk veilig en past bijna in elke interieur. Maar wil je het gewaagder, kleurijker en persoonlijker aanpakken dan is de keuze in het land der tv meubelen een stuk geringer. Waar koop je immers een tv meubel dat exact de juiste kleur heeft en dan ook nog eens het ontwerp van jouw wens. 


Zeker als je op up-to-date wil blijven en mee wilt gaan met de trendkleuren voor het komende jaar, zijn de mogelijkheden beperkt. Met tv-meubels van Spectral kun je echter met alle trends mee dankzij de bijna 2000 NCS-kleuren waarin je elke van de meubels kunt laten uitvoeren. 


NCS staat voor Natural Color System waarin er 1950 door het oog te onderscheiden kleuren bestaan die een combinatie zijn van de primaire kleuren rood, groen, geel en blauw.


Ontdek de kleurentrends van 2014-2015

download de brochure
 

TREND COLOURS 2014 - 2015

Verffabrikant Sigma maakte recent de trendkleuren voor 2014-2015 bekend. Vijf kleurpaletten met elk hun eigen uitstraling en specifieke kleurbeleving: Lineair Balance, Treasured Basics, Newborn Energy, Reloaded Heritage en Optimistic Blends. 

Dat Spectral voor elke van deze kleurpalleten een invulling kan geven laten we graag zien. Het Duitse merk Spectral is namelijk één van Europa’s meest succesvolle specialisten op het gebied van functioneel design en esthetisch veeleisende audio en tv meubels.

 

 

Onder het motto ‘Spectral maakt techniek onzichtbaar’ ontwikkelen en produceren we kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor discrete integratie van entertainment elektronica. Of het nu gaat om onze eigen surround soundsystemen of die van bijvoorbeeld Bose, Pioneer of Sonos.Meer weten over Spectral?
Bekijk dan de website van Spectral. www.spectral.nl 


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist