Nieuwe generatie Tv meubels

“Wij combineren het praktische met het mooie”

Nieuwe generatie Tv meubels
“Wij combineren het praktische met het mooie”

Vele factoren maken het vaak lastig om het juiste meubel voor uw interieur te vinden.
Carly van der Ploeg, eigenaar van HYBRID Media Solutions, biedt een unieke service waardoor u, aan huis, wordt bediend en geen concessies meer hoeft te doen in maatvoering, kleur, of andere praktische zaken.

De specialisatie
De kracht van HYBRID ligt in de combinatie van techniek en design.
Bijvoorbeeld het “verstoppen” van luidsprekers, subwoofers, apparatuur en bekabeling in (tv) kasten, zonder verlies van kwaliteit en functionaliteit. Of het nou een haard, tv-lift of audio-installatie is, maakt niet uit! HYBRID combineert het praktische met het mooie en biedt u een totaaloplossing op maat. Uw (tv) kast, boekenkast, dressoir of wandmeubel van ontwerp tot installatie aan huis gerealiseerd.

Perfecte 3D visualisatie
HYBRID Media Solutions komt op afspraak bij u langs en zal uw wensen inventariseren. Op basis hiervan biedt HYBRID een ontwerp die u in 3D kunt bekijken. Hierdoor krijgt u een helder beeld van alle mogelijkheden en kunt u het eindresultaat perfect visualiseren.

Mobiele showroom
Om flexibel te blijven werkt HYBRID vanuit een mobiele showroom. De bus van HYBRID is uitgerust met een luxe wandmeubel en de nodige materialen waardoor u alle mogelijkheden kunt ervaren.

Neem vrijblijvend contact op met HYBRID Media Solutions voor een vrijblijvend huisbezoek of ontvang uw gratis 3D kastontwerp per email.

W | www.mijnmeubelsopmaat.nl
T | 0512-356465

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist