Hulsta meubelprogramma's

ook voor multimedia apparatuur

Hoogwaardige multimedia-apparatuur - van hifi-keten tot flatscreen tv en allerlei toebehoren - maakt vandaag integraal deel uit van onze persoonlijke woonwereld...
Het functioneel en esthetisch verantwoord integreren van deze toestellen in het interieur is één van de specialiteiten van hülsta, dat met de multifunctionele woonprogramma's
Mega-Design, Lilac, Tameta en Encado II verrassend creatieve oplossingen biedt.Muziek- en filmliefhebbers stellen terecht hoge eisen aan hun stereo of surround installatie met breedbeeldtelevisie. De toestellen moeten niet alleen technisch perfect zijn, ook het design, het bedieningscomfort en de opbergmogelijkheden zijn belangrijk. Bij het veelzijdige programma Mega Design is het mogelijk om alle multimedia goed zichtbaar in de woonwand te tonen of, als u het wenst, discreet achter schuifdeuren te plaatsen in gesatineerd, helder of gelakt glas.

Deze royaal bemeten schuifdeuren zijn een typisch kenmerk van Mega-Design, een programma dat perfecte functionaliteit met moderne vormgeving combineert. Een lichte vingerdruk volstaat en het glazen paneel schuift geruisloos opzij om een flatscreentelevisie te onthullen, die lijkt te "zweven" binnen het kader van het wandmeubel. Hülsta biedt immers bij haar programma's een speciale montagebeugel waarbij het mogelijk is om LCD - televisietoestellen, vrij in de ruimte, draai- en kantelbaar te bevestigen.


Liefhebbers van individueel en compromisloos wonen vallen zonder uitzondering voor de charmes van het hülsta-programma Encado II. De elegante lijnvoering met vloeiende overgangen in de diepte straalt rust en duurzaamheid uit.
Troef bij uitstek van Encado II is het grote aantal modulaire elementen wat toelaat om een oneindig aantal combinaties samen te stellen. Encado II is heel deskundig te plannen als woonwand of als solitair hifimeubel. De hoogglansuitvoering, met de mogelijkheid te kiezen tussen witte en zwarte vlakken, is uiterst populair. De sideboards van dit programma bieden met de vlaksluitende schuifdeuren onvermoede mogelijkheden om je apparatuur altijd binnen handbereik en "stand-by" te hebben.

Net zo geslaagd zijn de combinaties van waardevol eiken fineer met fronten en schuifdeuren in wit laqué of hooglans. De nerftekening van de eik is zo levendig als die van de boom zelf. Op de lage modules in eiken naturel of eiken antraciet komt de flatscreentelevisie - ongeacht de schermgrootte - uitstekend tot zijn recht. Er is extra veel bergruimte in de lades voor CD's en ander toebehoren.

Goed om te weten is dat in een Encado II wandcombinatie, tussen twee vitrine- elementen, moeiteloos een solitair meubel geïntegreerd kan worden. Achter de grote, verticaal schuivende deur in hoogglanswit gaat het televisietoestel schuil. Zowel in open als gesloten stand zorgt de monoschuifdeur voor een spectaculair contrast met het natuurlijk ogende eiken eromheen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist