Hulsta en Teufel audiomeubelen

Unieke samenwerking

Hoogwaardige meubels met geïntegreerde sound-oplossingen: dat is de doelstelling van de exclusieve samenwerking tussen meubelproducent hülsta en de hifi-experts van Teufel. Het motto? ‘The best of both worlds’. Alle ingrediënten zijn daarvoor voor handen.

“Deze samenwerking brengt twee experts op het gebied van wonen en hifi samen om meubels voor alle zintuigen te leveren”, aldus hülsta CEO Heiner Goossens. “Met Teufel hebben wij de ideale partner om ons meubeldesign perfect te laten klinken. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking tussen hifi- en meubelwereld nieuwe kwaliteitsmeubels zal voortbrengen.”

Ook CEO Edgar van Velzen van Teufel is verheugd over de exclusieve samenwerking. “hülsta is een topmerk dat de hoogste kwaliteit en perfectie vertegenwoordigt - niet alleen in Duitsland, maar wereldwijd. Daar ligt onze gezamenlijke kracht. Zo werden wij onlangs door lezers van het Duitse vakblad Computer Bild uitgeroepen tot audiofabrikant van het jaar; de vele prijzen in de hifi-vakpers onderstrepen dat nog eens. We kijken er naar uit om straks de bekroonde Teufel-sound bij de vele hülsta-dealers te horen klinken.”

hülsta en Teufel hebben al gezamenlijk meerdere surround-sound-systemen ontwikkeld die zelfs de grootste woonpurist enthousiast maakt.

Over hülsta
hülsta produceert sinds 1940 kwaliteitsmeubelen en behoort tot de bekendste meubelmerken. Het familiebedrijf uit Stadtlohn telt 1.300 medewerkers en wordt inmiddels geleid door de derde generatie. Tot op de dag van vandaag staat hülsta synoniem voor de hoogste kwaliteit. Exclusief design, hoogwaardige materialen en traditioneel handwerk, staan garant voor een lange levensduur en duurzaamheid.

Over Teufel
Teufel is in Europa nummer 1 in rechtstreekse verkoop van luidsprekersystemen. Het bedrijf werd in 1980 in Berlijn opgericht. Tegenwoordig biedt Teufel een grote verscheidenheid aan kwalitatief hoogwaardige audioproducten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist