HDM TV meubels

Cinewall

Vorig jaar steeg het aantal verkochte platte televisies met 5,7% naar 1.870.000 stuks (bron: Markt rapport 2009 Vereniging van Fabrikanten, Importeurs en Agenten op Radiogebied). Door de opkomst van 3 D-televisie en Web TV en met evenementen als het WK-voetbal gaan er dit jaar naar verwachting zelfs 2 miljoen exemplaren over de toonbank. Prachtig voor in huis, tenminste als alle bijbehorende kabels, van coax tot HDMI, ook netjes zijn wegwerkt. HDM, specialist in interieurdesign voor doe-het-zelvers en professionals, introduceert daarom een revolutionair tv-meubel: Cinewall®.De Cinewall is hét tv-meubel met dezelfde kenmerken als de televisie van vandaag: plat, zwevend en stijlvol afgewerkt. De Cinewall integreert beeld en geluid en biedt goede mogelijkheden voor al uw randapparatuur. De afstand tot de achterwand zorgt voor een probleemloze installatie van alle stroom-, SCART-, audio- en HDMI-kabels. Met natuurlijk voldoende diepte voor een tafelcontactdoos. Het regelwerk en de zijschotten zorgen voor een naadloze aansluiting van de Cinewall op de muur, waardoor alle kabels onzichtbaar kunnen worden weggewerkt.

Eén met het interieur
Met de Cinewall wordt uw televisie écht onderdeel van uw leefomgeving. De keuze uit acht basiskleuren en diverse maatvoeringen leggen daarvoor de basis. Cinewall is eenvoudig zelf te installeren. Met de basisset, met bijhorende tv-steun, hangt uw scherm (tot 50 inch) in een handomdraai. Voor de randapparatuur - de dvd-speler, de receiver, et cetera - levert HDM optioneel een Mediaboard, een open Mediabox of een Mediabox voorzien van deuren. Alles strak en stijlvol en in één geheel met de achterwand. En eenvoudig te installeren. Om het helemaal áf te maken is er een Lichtset voor zachte indirecte verlichting (wit of gekleurd) van paneel en achterwand.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist