De voordelen van een zwevend tv-meubel

Strakke uitstraling

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor in de zithoek? Dan is de kans groot dat jouw tv-meubel ook vervangen wordt. Misschien ben je zelfs al wel voorzichtig aan het kijken naar een nieuwe. In dat geval heb je vast al ontdekt dat het aanbod ontzettend groot is. Je bent ongetwijfeld ook zwevende meubels tegengekomen. Twijfel je of dit iets voor jou is? In deze tekst zetten wij de voordelen van een zwevend tv-meubel op een rijtje.

Je bepaalt zelf de hoogte van jouw tv
Steeds meer mensen kiezen voor een zwevend tv meubel. Toch zijn er genoeg huishoudens waar het meubel nog op zijn pootjes staat. In dat geval bepaal je niet zelf de hoogte van jouw televisie. Je bent immers afhankelijk van de hoogte van het kastje. Bij een hangend tv-meubel is dit niet het geval. Je bepaalt namelijk  zelf op welke hoogte het meubel bevestigd wordt. Indirect kies je hierdoor ook de hoogte van jouw televisie. Sommige mensen denken dat zij hun televisie op moeten hangen bij een zwevend tv-meubel, maar dat is niet het geval. Je kunt het apparaat namelijk ook gewoon op een hangend kastje zetten.

Jouw interieur krijgt een strakke uitstraling
Veel mensen richten hun woning tegenwoordig in volgens de moderne stijl. Deze stijl staat vooral bekend om zijn strakke vormen. Een hangend tv-meubel sluit hier naadloos op aan. Jouw interieur krijgt namelijk een strakke uitstraling als je het meubel voor jouw televisie aan de muur bevestigt. Heb je nog geen nieuw tv-meubel gekocht? Kies dan voor een meubel met strakke vormen. Op deze manier sluit hij namelijk nog beter aan bij de moderne stijl.

Je creëert een ruimtelijker effect
In de gemiddelde woonkamer staan vaak behoorlijk wat meubels. Naast het tv-meubel staan er in jouw zithoek waarschijnlijk ook een bank en een salontafel. Misschien staan er ook wel een paar stoelen. Door al deze meubels oogt een woonkamer al snel klein. Wil je hier iets aan doen? Kies dan voor een hangend tv meubel. Doordat zo’n meubel aan de muur hangt, zijn pootjes overbodig. Hierdoor kun je onder het tv-meubel kijken en dat zorgt voor een ruimtelijker effect. Mogelijk lijkt jouw woonkamer hier zelfs een stuk groter door.

Schoonmaken is makkelijker
Een laatste voordeel dat we jou niet willen onthouden heeft te maken met het schoonmaken. De meeste mensen vinden dit niet de leukste bezigheid. Geldt dit ook voor jou? Dan wil jij het jezelf ongetwijfeld zo makkelijk mogelijk maken. Een zwevend tv-meubel helpt jou een handje om tijd te besparen met schoonmaken. Hoe dit precies zit? Doordat de pootjes ontbreken. Hierdoor is er ruimte onder het meubel, zodat je er makkelijk met de stofzuiger en dweil onderdoor kunt. Je hoeft zo niet langer het kastje van de muur te trekken om eronder schoon te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist