CUBUS HOME ENTERTAINMENT

Freisteller_85

De serie CUBUS HOME ENTERTAINMENT is het nieuwste modulaire systeem voor alle toepassingen op het gebied van de entertainmentelektronica – van de basisoplossing en de Home Cinema tot aan hoogwaardige audio. U kunt precies die meubelelementen kiezen die aan uw persoonlijke wensen voldoen. Omdat de functionele elementen minimale afmetingen hebben, krijgen ze met hun verschillende kleuren en materialen de rol van decoratieve elementen. Strak, rustgevend design aan de buitenkant in combinatie met innovatieve techniek aan de binnenkant. Dankzij een intelligent ventilatiesysteem worden de elektronische apparaten optimaal gekoeld. Een optionele temperatuursensor kan zelfs geïntegreerde elektrische ventilatoren inschakelen. Een toegangssysteem van bovenaf zorgt dat de kabels goed en overzichtelijk kunnen worden opgeborgen, met een keurige kabelgeleiding tussen de verschillende frames. CUBUS HOME ENTERTAINMENT: een fascinerend contrast tussen moderne hightech en sensueel natuurlijk hout.

De ruimteverdeler van het CUBUS HOME ENTERTAINMENT programma heeft een in hoogte verstelbaar tv-paneel van roestvrij staal dat 360° gedraaid kan worden, met een geïntegreerd kabelkanaal. Met dit innovatieve element kan het scherm vanaf elke positie in de ruimte worden bekeken.

Met zijn veelzijdige, diepliggende basisplatform lijkt het meubel bijna te zweven. De elegante ruimteverdeler is verkrijgbaar in zeven houtsoorten, met of zonder handgrepen in verschillende modellen. De glazen elementen die in vele kleuren verkrijgbaar zijn – mat of glanzend – zorgen voor een oneindig aantal mogelijke persoonlijke combinaties. Bovendien kan er optioneel een akoestische klep worden gekozen. De speciale zwarte stof waarmee de kleppen voor de luidsprekers zijn bekleed, geven een perfect geluid, maar ook interessante optische accenten.

Het speciaal voor hoogwaardige audio ontwikkelde CUBUS meubel: de binnenkant biedt ruimte aan elektronische filters en andere randapparatuur voor de beste kwaliteit wat geluid en wonen betreft. Perfect voor wie waarde hecht aan goed geluid en een strak design.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over TV meubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist