Tivoli wekkerradio

Model 10

Op 10-10-2010 was het officieel 10 jaar geleden dat Tivoli Audio van start ging. Geïnspireerd door dat jubileum lanceerde Tivoli de Model 10, een uiterst complete en veelzijdige wekkerradio. Vanzelfsprekend biedt de Model 10 de van Tivoli Audio bekende geluidskwaliteit, en ook de vermaarde prestaties van de ingebouwde tuner behoeven geen nadere toelichting.

Features
Belangrijke features die de Model 10 van de meeste andere modellen onderscheidt zijn het multifunctionele bedieningswiel aan de bovenzijde, het ruime display met instelbare achtergrondverlichting en de driebands equalizer (bass, mid, treble).

Bovendien kan de Model 10 zowel mono- als stereo gebruikt worden, waarbij de tweede luidspreker natuurlijk ook later aan te schaffen is.Van de vertrouwde features die ook op andere Tivoli Audio's te vinden zijn, noemen we hier de magnetisch afgeschermde 3" luidspreker, RDS, vijf voorkeuzeknoppen voor FM- en AM-stations, een dubbele wekker met sluimerfunctie en slaaptimer, uitgangen voor een subwoofer, de optionele stereospeaker en een hoofdtelefoon, en twee ingangen voor externe klankbronnen, waaronder één mixingang zodat u uw computergeluiden ook kunt horen als u naar een van de andere klankbronnen luistert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist