Tivoli Audio networks

Design en Engineering award 2009


Met trots melden wij u dat de Networks van Tivoli Audio de Consumer Electronics innovations 2009 Design en Engineering award heeft ontvangen voor de wijze waarop de Networks wereldwijd radio luisteren via internet mogelijk maakt zonder gebruik te hoeven maken van een computer.

 

 

De strak vormgeven Networks waarmee meer dan twintigduizend digitale radiostations glashelder te ontvangen zijn werkt naar keuze via een draadloze internetverbinding of een Ethernetkabel. Opgeslagen muziek is eenvoudig van een PC of harddisk te benaderen waardoor u uw gehele muziekcollectie direct digitaal kunt afspelen.

 

Ook heeft de Networks een USB aansluiting en is het mogelijk een CD of Mp3 speler aan te sluiten. Met meerdere Networks radio’s in huis is het mogelijk om met elke radio muziek te luisteren vanaf een centrale pc, via het al aanwezige “draadloze” netwerk.

 

Tivoli Audio heeft een uitstekende naam als het gaat om gebruiksvriendelijke producten en de Networks doet die naam volop eer aan.  Met het grote, verlichte display en de meegeleverde afstandsbediening kan iedereen in minuten aan de slag. 

 

Radiostations zijn te kiezen op genre, land of stationsnaam, en gebruikers kunnen op de Networks Global Portal  (http://networks.tivoliaudio.com) terecht om nieuwe stations toe te voegen. Vijf presets geven direct toegang tot uw favoriete zenders. Naast internet radio zijn ook FM- en DAB-stations te beluisteren.


Kijk voor meer informatie op: www.tivoliaudio.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist