Tivoli Audio Connector

voor tafelradio of muzieksysteem

Uw iPhone of iPod is niet alleen ideaal voor muziek onderweg, maar natuurlijk ook voor thuis. Zeker nu u uw draagbare muziekbibliotheek met de nieuwe Tivoli Audio Connector op uw Tivoli tafelradio of muzieksysteem kunt aansluiten!Een in de Connector geplaatste iPod of iPhone wordt automatisch opgeladen, en het traploos instelbare rugsteunwiel zorgt ervoor dat u hem ook dan probleemloos kunt bedienen.

De meegeleverde afstandsbediening van het perfect bij uw Tivoli Audio producten passende dockingstation geeft toegang tot alle belangrijke afspeelfuncties. Zelfs de displayverlichting is op afstand te bedienen. Natuurlijk kunt u uw iPhone tijdens het afspelen gewoon opnemen.

Als belangrijk extraatje beschikt de door Apple gecertificeerde Connector bovendien over een S-videouitgang, zodat u de in uw iPod of iPhone opgeslagen beelden direct op tv kunt afspelen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist