Tivoli audio

Tivoli Audio Networks


Tivoli Audio, maker van de befaamde Model One tafelradio en andere succesvolle producten, introduceert de radio van de toekomst: Networks.

De Tivoli Audio Networks is een strak vormgegeven radio waarmee meer dan twintigduizend digitale radiostations glashelder te ontvangen zijn.

De ontvangst verloopt naar keuze via een draadloze internetverbinding of een Ethernetkabel. Een computer is daarbij niet nodig. Tivoli Audio heeft een uitstekende naam als het gaat om gebruiksvriendelijke producten en de Networks doet die naam volop eer aan. Met het grote, verlichte display en de meegeleverde afstandsbediening kan iedereen in minuten aan de slag.

 

Stations zijn te kiezen op genre, land of stationsnaam, en gebruikers kunnen op de Networks Global Portal (http://networks.tivoliaudio.com) terecht om nieuwe stations toe te voegen. Vijf presets geven direct toegang tot uw favoriete zenders. Naast internet radio zijn ook FM- en DAB-stations te beluisteren.

 

De Networks geeft u meer dan radio, eenvoudig is opgeslagen muziek van een PC of harddisk te benaderen waardoor u uw gehele muziekcollectie direct digitaal kunt afspelen. Ook heeft de Networks een USB aansluiting en is het mogelijk een CD speler of Mp3 speler aan te sluiten. Met meerdere Networks radio’s in huis is het zelfs mogelijk om elke radio andere nummers van een centrale pc te laten spelen, gewoon via het al aanwezige “draadloze” netwerk!

 

De Networks radio wordt geleverd met een Networks luidspreker waardoor het een compleet stereosysteem is. De 22x14x13 cm (hxbxd) metende Networks is vanaf begin september leverbaar. De adviesverkoopprijs voor Networks met Networks stereo speaker bedraagt € 799,- .


Kijk voor meer informatie op: www.tivoliaudio.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist