Tivoli Art-collectie

Speakers voor mensen met smaak

Het allermooist aan vintage? Het is een trend die nooit voorbij gaat. Ook in 2018 is het weer één van de belangrijkste woontrends. Stond dit jaar nog in het teken van invloeden uit de jaren ’50 en ’60, volgend jaar zijn het volgens de experts met name de jaren ’70 en ’80 die we in onze interieurs laten terugkeren.

De verschuiving van decennia betekent ook een verschuiving van kleur: volgens trendgoeroe Lidewei Edelkoort laten we zwart achter ons en kiezen we dit jaar voor wit, in combinatie met felgekleurde accenten. Ook bruin maakt volgens haar een glorieuze comeback: natuurlijke materialen en donker gebeitst hout zijn weer helemaal terug. Precies zoals de modellen uit de ART-collectie van Tivoli Audio.

Lompe zwarte speakers staan in geen enkel interieur mooi. Time to move on dus! Maak kennis met de Model One Digital uit de Art collectie van Tivoli Audio: een stijlvolle tafelradio, die beschikt over een retro design met kenmerkende draaiknop. De houten behuizing is beschikbaar in wit, zwart en walnoot en is een genot voor oog en oor: digitale radio of Spotify klinken kraakhelder.

Naast de Model One Digital radio zijn er nog twee stijlvolle oplossingen die in stylish huiskamers een lust voor het oog en oor zijn: de CUBE en ORB. Beide zijn draadloze speakers die net als het radiomodel uit de ART-collectie prachtig zijn afgewerkt met hout en dankzij het ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen een kunstwerk op zich zijn. De geometrische vormen sluiten naadloos aan op moderne interieurs zoals je deze nu in de bladen – of op Instagram en Pinterest - tegenkomt.

De ART-collectie biedt audio een vintage look met moderne mogelijkheden. Zo kun je de apparaten aan elkaar koppelen en met de Tivoli-app direct muziek vanaf één van je devices er naartoe streamen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist