Teufel Soundbar

Cinebar Pro

De nieuwe en hoogwaardige soundbar Cinebar Pro van Teufel overtuigt met een krachtige en ruimtelijk geluidsreproductie, terwijl de draadloze subwoofer garant staat voor een vol en getrouw basgeluid. Deze omvangrijke installatie omvat HDMI-ingangen met 4K-ondersteuning en ingebouwde mogelijkheden voor het streamen van muziek via bluetooth, wifi, Google Chromecast en Spotify Connect.

It’s the sound that makes the picture
Steeds grotere televisies brengen films, sport, games en televisie-uitzendingen met een hogere beeldkwaliteit naar onze woonkamer, maar tot nu toe bleef de geluidskwaliteit altijd achter. De audio-oplossingen van Teufel voor televisies brengen hier verandering in. De kersverse soundbar Cinebar Pro is daar een goed voorbeeld van. In zijn hoogwaardige, 120 cm brede behuizing zijn twee middelspeakers en twee tweeters ingebouwd. De subwoofer T10 draagt zorg voor de lage frequenties. Deze maakt een draadloze verbinding met de soundbar en kan daarmee flexibel in de huiskamer worden opgesteld. Het basgeluid kan naar wens naar beneden (downfire) of de kamer in (frontfire) worden gericht. De in eigen beheer ontwikkelde Dynamore Ultra-technologie van Teufel maakt gebruik van drivers aan de zijkant van de Cinebar Pro om virtuele surround sound ten gehore te brengen. De sterkte van dit effect kan eenvoudig via de afstandsbediening worden ingesteld.

Een product dat overal aansluiting vindt
Er kunnen vier HDMI-apparaten direct op de Cinebar Pro worden aangesloten, waarbij ondersteuning voor 4K-audio wordt geboden. De soundbar biedt daarnaast een optische en coaxiale digitale audio-ingang en twee stekkeringangen. De verbinding met de televisie verloopt via HDMI met ARC en CEC. Het geluid van de interne televisiebron (zoals de ingebouwde televisieontvanger of smart tv-content) wordt met Audio Return Channel (ARC) direct naar de Cinebar Pro doorgeleid. Dankzij het gebruik van Consumer Electronic Control (CEC) kunnen alle basisfuncties van de soundbar met de afstandsbediening van de televisie worden bediend. Gebruikers kunnen de Cinebar Pro ook onvervalste surround sound laten reproduceren. Een versterker voor een luidspreker op de achtergrond (zoals de RearStation 4 van Teufel) kan worden aangesloten op de rear out-aansluiting om het geluidssignaal draadloos naar de achterste luidspreker te verzenden.

Audio streamen via bluetooth en wifi
De Cinebar Pro gooit vanzelfsprekend ook hoge ogen qua geluidsweergave. Gebruikers kunnen muziek rechtstreeks vanaf hun mobiele telefoon naar de soundbar streamen via bluetooth. Dit proces verloopt nog makkelijker via wifi. Dankzij het gebruik van de ‘Google Chromecast built-in’-standaard kunnen streams van honderden apps rechtstreeks worden afgespeeld op de Cinebar Pro. Veel gebruikers zullen ook de integratie met Spotify Connect op waarde weten te schatten.

Volledige controle
Via de meegeleverde afstandsbediening zijn alle belangrijke functies direct beschikbaar. Dit apparaat bevat een sneltoets voor elke ingang. Naast het volume kan ook het piekniveau van de subwoofer met een druk op een knop worden aangepast. Speciale knoppen voor Dynamore, de surround sound-modus, bas en treble maken het mogelijk om het geluid snel te optimaliseren zonder allerlei menu’s te moeten doorlopen. Voor de meest voorkomende scenario’s staan de vier geluidsmodi Music, Voice, Movie en Night ter beschikking. Voor basisfuncties zoals aan/uit, harder/zachter of minder volume en de selectie van geluidsbronnen zijn knoppen aan de voorzijde van de soundbar aanwezig.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist