Teufel heeft de RADIO 3SIXTY vernieuwd

Meer dan een wereldontvanger

Teufel introduceert een volledig herziene versie van de RADIO 3SIXTY. Deze wereldontvanger biedt ondersteuning voor nog meer muziekbronnen en voice control. De radio speelt klassieke FM-radio, DAB+, internetradio, Spotify, Amazon Music en diverse andere muziekcontent af via bluetooth. Naast de klassieke zwarte variant is de RADIO 3SIXTY nu ook een witte uitvoering leverbaar.

Een vrijwel onuitputtelijke muziekkeuze
Met drie ontvangstkanalen haalt de RADIO 3SIXTY vrijwel elke zender ter wereld in huis. Dit is mogelijk via de klassieke analoge korte golf (FM), via digitale radio (DAB+) of via internetradio. Wie zelf graag muziek uitzoekt, kan tracks afspelen via de populaire streamingdiensten Amazon Music en Spotify of die via bluetooth streamen. En wie eenmaal zijn of haar favoriete muziek heeft gevonden, hoeft daar niet langer meer naar te zoeken: zender, nummer, album of playlist kunnen in een handomdraai worden toegewezen aan een van de 30 voorkeurszenders per ontvangstkanaal.

Omnidirectioneel 360 graden geluid
Onder de stoffen afdekking aan de bovenkant van de RADIO 3SIXTY bevinden zich twee verticaal opgestelde breedbandspeakers die de geluidsgolven via 360 graden kegels alle richtingen opsturen. Daarmee kan men vanuit elke positie in de kamer genieten van het bijzonder heldere en krachtige geluid van de RADIO 3SIXTY. Een 90 mm downfiring subwoofer draagt zorg voor de lage tonen. De bas en hoge tonen kunnen naar wens worden aangepast via de equalizer.

Veelzijdige bediening
De RADIO 3SIXTY is al even veelzijdig als het om de bediening gaat. Alle functies kunnen worden bediend via de knoppen op het apparaat of via de Teufel Remote-app. Gebruikers van mobiele apparaten met Amazon Alexa kunnen de RADIO 3SIXTY ook voice control bedienen. En wie voor klassiek comfort gaat, kan een beroep doen op de meegeleverde afstandsbediening.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist