Teufel en Pro-Ject

passie voor vinyl

Teufel gaat de samenwerking aan met de beroemde platenspelerfabrikant Pro-Ject. Deze beklonken samenwerking belooft bij te dragen aan buitengewone luisterervaringen die de harten van muziekliefhebbers in alle delen van de wereld zullen stelen.

 

De samenwerking is ontstaan uit een gedeelde passie voor muziek en de wens om vinylfanaten te voorzien van naadloos geïntegreerde audiosystemen die de uitmuntende geluidskwaliteit van Teufel combineren met de hoogwaardige platenspelerervaring van Pro-Ject. De producten van zowel Teufel als Pro-Ject zijn vervaardigd op basis van kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit draagt bij aan productcombinaties die zich kenmerken door een lange levensduur en een getrouwe geluidsweergave. Beide partijen spannen zich in om muziekliefhebbers een audio-ervaring te bieden die hen ertoe aanzet om hun favoriete lp’s te herontdekken.
 
De samenwerking heeft geresulteerd in aantrekkelijke productcombinaties die eersteklas geluid leveren via speakers of koptelefoons.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist