Teufel boekenplankspeakers

STEREO M 2

De STEREO M 2 combineert moderne streamingtechnologie met klassieke hifi-kwaliteiten. Beide 3-kanaals speakers kunnen draadloos met elkaar worden verbonden en muziekstreams afspelen via AirPlay 2, Chromecast en de streaming app van Spotify. Radioliefhebbers kunnen met de streamingdienst TuneIn uit duizenden zenders hun favoriete kanaal kiezen.

 

Feiten in vogelvlucht
- Uiterst hoogwaardige actieve streaming boekenplankspeakers met stereogeluid voor elk muziekgenre, films en games 
- Streaming via AirPlay 2, Chromecast en Spotify Connect 
- TuneIn internetradio voor toegang tot duizenden zenders via de Teufel Home app 
- Bluetooth voor directe geluidsoverdracht vanaf alle apparaten, ook zonder netwerktoegang 
- 3-kanaals systeem met SCA-coaxiaal chassis als punt-geluidsbron voor een ongekend ruimtelijk geluid en een brede sweetspot
- Lange kevlar wok woofers voor krachtige middentonen en een diepbasgeluid met een hoge pulsgetrouwheid
- Uiterst geavanceerde DSP-technologie met een Class-D versterker met een vermogen van 2 x 250 watt voor een hoge belastbaarheid en pieken tot 109 dB SPL
- Aansluitingen: AUX (stereo cinch), ethernet, wifi, optical in met lipsynchrone weergave van het geluid van een aangesloten televisie
- Teufel Home app voor extra functies zoals internetradio via TuneIn, de toewijzing van favorieten aan voorkeuzetoetsen en de configuratie van geluids- en systeeminstellingen
- De draadloze verbinding tussen de twee speakers maakt nieuwe opstelmogelijkheden mogelijk
- Optie om muziek te luisteren in verschillende ruimtes via aanvullende AirPlay 2- of Chromecast apparaten
- Nabijheidssensor op het bedieningsveld schakelt de verlichting automatisch aan en weer uit
- Teufel gebruikt FSC®-gecertificeerd hout voor de body en gerecyclede textielvezels voor de tweeterafdekkingen

Een coaxiaal chassis voor optimale precisie
De STEREO M 2 boekenplankspeakers zijn aan de onderzijde voorzien van een grote wok woofer. De bovenzijde is voorzien van het SCA-coaxiaal chassis dat door Teufel in eigen beheer is ontwikkeld. In dit chassis zijn middenspeakers en tweeters tot één onderdeel samengevoegd. Dit zorgt voor ruimtebesparing en een uiterst nauwkeurige geluidsweergave. Omdat de hoge tonen en middentonen op dezelfde plek worden gegenereerd, worden ze als puntvormige geluidsbron waargenomen. Elke box herbergt drie digitale versterkers (één voor elke driver), met een totaal vermogen van 100 watt (RMS) (60 W voor lage tonen, 30 W voor de middentonen, en 10 W voor de hoge tonen). Dankzij dit krachtige vermogen kunnen de STEREO M 2 speakers ook grotere kamers moeiteloos met geluid vullen.
 
Streaming in alle soorten en maten
De STEREO M 2 speakers zijn compatibel met AirPlay 2 en Chromecast. Daarmee bieden ze ondersteuning voor de belangrijkste streaming-systemen en alle content op smartphones met iOS en Android. De set kan ook worden ingezet in combinatie met diverse compatibele speakers die in verschillende kamers staan opgesteld. De twee boekenplanksprekers staan direct ter beschikking in de apps van de populaire streamingdienst Spotify. TuneIn, een dienst voor internetradio, maakt het aanbod van streaming-opties compleet door toegang te bieden tot duizenden radiozenders. De speakerset is zowel met een draadloze verbinding als met bluetooth 5.0 toegerust en is daarmee geknipt voor het verbinden van apparaten die geen toegang tot het netwerk mogen hebben.
 
Slimme bediening
De belangrijkste functies kunnen via een app worden bediend, maar staan ook direct op de speakers ter beschikking. Het bedieningsveld licht dankzij de nabijheidssensor op zodra de gebruiker in de buurt van de speakers komt. Er zijn toetsen voor het selecteren van de geluidsbron en drie voorkeurstoetsen. Aan de laatste toetsen kan via de Teufel Home app een Spotify-stream of TuneIn-radiozender worden toegekend. De gebruiker kan met het centrale draaiwiel kan het volume en het afspelen en pauzeren regelen of naar de volgende of volgende track gaan.
 
Intelligente technologie
De draadloze STEREO M 2 speakers zijn vanzelfsprekend ook voorzien van klassieke aansluitingen. Via de optische ingang kunnen ze het geluid van een aangesloten televisie lipsynchroon overdragen. Op de stereo cinch-ingang kunnen diverse geluidsbronnen worden aangesloten, zoals een voorversterkte platenspeler. De speakerset zowel draadloos als met een Ethernetkabel met het thuisnetwerk worden verbonden.
 
Chique en flexibel
Beide STEREO M 2 speakers zijn voorzien van hun eigen versterker en moeten afzonderlijk op het stopcontact worden aangesloten. Er is geen onderlinge kabelverbinding nodig. De draadloze overdracht tussen de boxen maakt compleet nieuwe opstelmogelijkheden mogelijk. Al naar gelang je smaak kun je de STEREO M 2 set netjes bedekt houden of de met krachtige magneten op hun plek gehouden stofkappen verwijderen voor vrij zicht op de woofer en tweeters. Het oppervlak van beide kleurenvarianten is afgewerkt met hoogwaardige schuurlak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist