Teufel audio

praktische tassen voor de Bluetooth-speakers

Of je nu naar het strand gaat, een gezellige picknick in het park organiseert of met vrienden een van de tientallen Nederlandse festivals bezoekt: binnenkort kunnen we door de stijgende temperaturen weer lekker naar buiten! Door de nieuwe tassencollectie van Teufel kunnen de Bluetooth-speakers BAMSTER, BAMSTER PRO en BOOMSTER altijd met je mee. De robuuste en stoere tassen BAM BAG, BAM BAG PRO en BOOM BAG bieden jouw draagbare speaker die bescherming die hij verdient. Ook voor de ROCKSTER, de grootste en ‘luidste’ Bluetooth-luidspreker in het assortiment, is er met de ROCKSTER PROTECTOR een passende tas op de markt.

Draagbare muziek on tour
De matchende tassen beschermen de luidsprekers BAMSTER, BAMSTER PRO en BOOMSTER optimaal tegen stoten en viezigheid. Alle drie tassen zijn zo ontworpen dat de Bluetooth-speakers ook in hun beschermhoes binnen no-time muziek kunnen afspelen. Open de rits, vouw hem op en je bent klaar.

Optimale bescherming
Met de ROCKSTER PROTECTOR bescherm je ook de grootste en luidste Bluetooth-speaker van Teufel in een handomdraai. Met de ROCKSTER PROTECTOR bescherm je ook de grootste en luidste bluetooth speaker van Teufel in een handomdraai. Met de vochtwerende hoes hoef je niet bang te zijn voor een onverwachte Hollandse bui en bij aanhoudende regen laat hij zich gemakkelijk, veilig én droog vervoeren.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist